Ahojte , hľadám niekoho, kto si ešte pamätá ako sa na dedine robili zabijáčky s vtedy sa robila aj pečeňová paštéka a zháňam takýto recept. Ďakujem
U nas sa robila z pecene restovanej + vajcia na tvrdo +horcice,asi zalezi aj od kraja kde su ake zvyky.....
Toto nie je ono, ale je tiez vyborna
http://crustycorner.blogspot.com/2012/08/pastik...
@tobias17 na 1kg pečene cca 3/4kg slaniny takej co sa používa na vypekanie oskvarkov, 2-3velke cibule udusené potom spolu pomliet na masovom mlynčeku, pridať soľ my dávame aj červené víno od oka ale cca 2dcl, poriadne premiešať naplniť do pohárov a sterilizovať v hrnci. Skladujeme v chladničke. Je delikátna 👍👍👍
https://varecha.pravda.sk/recepty/pecenova-past...