Ahoj. Podrobný recept nemám, ale viem ako sa robí. 1.To biele je pásik marcipánu, obtočeny okolo kolieska na vykrajovanie. 2. Do vnútra tohto marcipánu dáš vykrojené kolieska orechoveho plátu (priemer kolieska ten istý ako v 1.) 3. Na ten plát nastriekaš kávový maslový krém, hladkou trubičkou, do 3/4 marcip.Daj do chladničky stuhnúť. 4. Na krém naleješ čokoládu, do vrchu. A ešte ich môžeš dozdobiť malou tenkou vanilkovou trubičkou, ktorú vložíš do čokolády. Bude vyzerať ako lyžička. Nechaj stuhnúť. *Dúfam že som pomohla, nech sa darí.
Ahoj. Podrobný recept nemám, ale viem ako sa robí.
1.To biele je pásik marcipánu, obtočeny okolo kolieska na vykrajovanie.
2. Do vnútra tohto marcipánu dáš vykrojené kolieska orechoveho plátu (priemer kolieska ten istý ako v 1.)
3. Na ten plát nastriekaš kávový maslový krém, hladkou trubičkou, do 3/4 marcip.Daj do chladničky stuhnúť.
4. Na krém naleješ čokoládu, do vrchu.
A ešte ich môžeš dozdobiť malou tenkou vanilkovou trubičkou, ktorú vložíš do čokolády. Bude vyzerať ako lyžička. Nechaj stuhnúť.
*Dúfam že som pomohla, nech sa darí.