Recept na tvarohovú tortu

zuzu2013
15. okt 2014

Ahojte chcem spravit torticku tvarohovu s ovocim a aby bolo potiahnuta hmotou možete mi poslat nejake receptiky ako sa robi? 🙂 🙂 🙂 🙂

majdom
16. okt 2014

Ja robim takuto ale nedavam ovocie, lebo drahy nechce, no da sa dat. Ak sa ti pozdava napis dam ti recept

zuzu2013
autor
16. okt 2014

pekucka posli teda recept 🙂

kikina84
16. okt 2014

@zuzu2013 ja som sem tiez minule pisala,lebo chcem robit tortu na styl plnky pribinacik..a baby mi posielali nejake recepty..poslem ten co som si ja vybrala a najviac sa mi páčil 🙂

kikina84
16. okt 2014

2-3 slahacky vyslahat s pr. cukrom, zamiesat dva jemne tvarohy ci jeden hrudkovity jeden jemny, kysla smotana a na zaver nasypat vanilkovy creme ole. Ale s tym opatrne vacsinou nespotrebujes cely ...creme ole staci aj jeden aj to nie cely. radsej postupne prisyp aby si z toho nemala beton. A cukor davaj uz do nevyslahanej slahacky
ALEBO : Dve slahackove smotany vyslahat, pridat dva jemne tvarohy, jednu kyslu smotanu, vysypat dva pudingy Creme Ole vanilkove a nakoniec podla chuti praskovy cukor. najoblubenejsia pribinakova plnka ;)

zuzu2013
autor
16. okt 2014

dakujem za receptik 😉

pandora10
21. apr 2020

Sledujte tento kanal budu sa tam. Pridavat uzasne kplaciky a aj tvarove kremy do zakuskov

https://www.youtube.com/watch?v=QSUqKAft6M8