Recept na špenátovú polievku povolenú počas šestonedelia

thinna33
19. okt 2015

Obyčajnú špenátovú polievku akú môžem jesť v šestonedelí neviem nájsť, nedáte recept? 🙂 Rascovú s vajcom som už mala, mám doma aj brokolicku ale tú som vygooglila, že by som nemala kvoli nadúvaniu, neviem čo je na tom pravdy.

moni244
19. okt 2015

@thinna33 no ja som jedla vsetko, negooglila som, co sa moze a co nie, lebo by ma asi svahlo a nic by som nejedla

jonki
19. okt 2015

no ja by som si uvarila takto a teda bez ohladu ci sestonedelie alebo po: poprazit cibulu a cesnak, pridat nakrajane zemiaky nechat uvarit, prihodit umyty spenat alebo mrazeny, kratko povarit a rozmixovat...ochutit podla chuti.

jamabe
19. okt 2015

Nevyskúšaš - nevieš. Každé dieťatko reaguje inak. Kamoška sa najedla kľudne aj kapusty a nič nebolo malému, iná žila len o suchom chlebe a vode... Skús trošku a uvidíš 🙂

prego81
19. okt 2015

@thinna33
za mna jedz vsetko na co mas chut. Zeny v roznych kutoch sveta jedia rozne veci a koja. Tak mi to povedala aj laktacna a ja som ju do bodky posluchla 😀 Ja som jedla uplne vsetko. Apetit bol u mna pocas kojenia obrovsky.
Jediny problem o ktorom viem, moze by kravske mlieko - ak sa objavi krv v stolici babatka. To je najcastejsia pricina. Ale dovtedy by som jedla vsetko. Dobru chut 😉

ivet1371
19. okt 2015

Daj si čo ti chutí.

moncicatko
19. okt 2015

Jedz vsetko,co chces a co ti chuti a az ked spozorujes zmeny na babatku (naduvanie a podobne),potom to nejedz,inak nema zmysel sa odmedzovat. Lepsie urobis ak si doprajes vitaminy zo vsetkeho a tym aj babatku.

lubinkas
19. okt 2015

@thinna33 Ja som nemohla hocico do 6 mesiacov. Ani cibulu, ziadne nafukovadla a pod. Takze ja by som ju uvarila len spenat trochu vody, ochutit solou. Ak mas listovy spenat, tak po uvareni rozmixovat a dat tam sladku smotanu, nechat prevret a hotovka🙂

katarinamarkova
19. okt 2015

@thinna33 jest mozes vsetko, co len chces 🙂
priklad....po porode som dostala papier co by asi tak kojaca mamicka mala jest a co nie......
pomarancovy dzus a strukoviny - nieee
na obed v porodnici - pomarancovy dzus a fazulovy privarok
rajciny - obmedzit
na dalsi den - cosi ako divny madarsky gulas s kopou rajcin 🙂

ale aj tak mi to bolo v podstate jedno, lebo nemocnicna strava zasytila aspon teda mna tak len napoly, takze vacsinu stravy som mala donesenu....
po navrate domov som jedla tak ako pred porodom, tak ako pred otehotnenim -vsetko!
ci mastne, ci stiplave, ci strukoviny, ci rajciny, ci jahody.......
- ani jedno z deti nemalo koliky ci nekludny spanok 🙂
- ja som bola spokojna a stastna 🙂