Dobrý deň,viete niekto osvedčeny recept na špaldovú bublaninu bez tuku.Nemam ovsenú muku,tak si musím vystaviť so spaldovou
@gejb ahaa,no je to uveritelne
@gejb 🤔tak dik,asi si dáme keksy😆
Nízkotučné🤔
Ja som včera robila jahodovú tortu s mascarpone, nahradila som polohrubú múku špaldovou polohrubou a je výborná......necítim ani nevidim rozdiel oproti obyčajnej múke.
Myslím, že to isté platí aj pri bublanine.
nic v zlom, ale preco nizkotucne? ved tuk je nositelom chute a podla mna taka bublanina bez tuku bude tuha, hutna, to uz radsej puding 🙂
@lius mne príde toho oleja v bublanina strašne veľa...tak preto zháňam recepty bez.
jaj tak, tak tam daj len polovicne mnozstvo a zvysok dopln mliekom
Ja často peciem bez tuku - dávam do cesta tvaroh, jogurt... vyskúšaj 😉
@lius dik
@matinka diky
Tak ja peciem zdravo a tuk nepoužívam vôbec , väčšinou pomixujem banan alebo vajíčka už obsahujú tuk , múku používam len spaldovu + celozrnnu , mixnem vajíčka + banany+ grécky jogurt alebo tvaroh / alebo jablkovu výživu …. Pridám múku , prášok do pečiva , škoricu , a na vrch bobulové ovocie a keď mám aj tvaroh nizkotucny zmiešaný s vajcom a sladidlom , alebo čo mám doma 🙂 ta výživa alebo mixnute ovocie ti urobí ten koláč vláčny , a toto potom kludne na ranajky si dávam s tvarohom alebo jogurtom mňam 😅
@bubchen86 super,vďaka😊
Raz som takú robila a poviem ti, ze to uz radšej žiadnu ako toto🤣