Ahojte, dajte recept na necokoladovu plnku do torty.
Dakujeeem
Daj si do vyhladavaca plnka mascarpone, jogurtova, pribinacikova, vanilkova, karamelova, orieskova, mandlova, jahodova....a vyhodi ti ich tisice. Tazko radit, nevieme, co mate radi.
Robievam len tak, že tvaroh, prípadne mascarpone, kyslá smotana, cukor, smotana, kadečo sa dá vymyslieť 🙂
Ja som robila synovi na 2r nedavno - mascarpone a slahackova smotana, vanilkova pasta a praskovy cukor kusok...vymiesala spolu, na korpus cucoriedkovy dzem, cerstve cucoriedky a na to krem ;)
Nám veľmi chutila :
500 g očistených jabĺk (asi 4 ks)
šťava z 1citróna
500 ml jablkovej šťavy (100%)
80 g sušených hrozienok
50 g vanilkového pudingového prášku
50 g kryštálového cukru
1 lyžička mletej škorice
Jablká ošúpeme, zbavíme jadierok a nakrájame na malé kocky. Nasypeme ich do hrnca a zalejeme šťavou z citróna, aby nezhnedli. Asi 5 minút ich podusíme na miernom ohni, kým nezmäknú. Prilejeme polovicu jablkového džúsu a pridáme hrozienka. Vo zvyšnom jablkovom džúse rozmiešame pudingový prášok, pridáme cukor podľa chuti a škoricu.
Prilejeme k jablkám a za stáleho miešania uvaríme hustý krém.