Ahojte prosím nemáte niekto overený ale fakt overený recept na takéto lizatka chcem malej na tortu a chcem až sú perfektné hneď na 1x :😀 😍
Aj s presným postupom a aké paličky na to ci stačia obyčajne špajdle ;) ďakujem za každú radu
@blahusovai spajle klasicke alebo tie na lizatka ( dostat ich sem tam aj v tedi ) alebo cukrarske potreby
Tieto su zo snehu, idealne za mna je 1dcl vody, 200g cukru, sneh z 90g bielok ( tie vyslahajte na zaciatku separatne so stipkou soli), vodu a cukor zohriat na sirup, ked ma 118 stupnov, naliat na sneh a slahat to na vysokych otackach cca 10 minut. Potom mozete ofarbit. Dat menej farbiva, nech to neskodi lesku. Dat do sacku a nastriekat ruzice, do toho spajlu a susit na 70 stupnov cca 2 hod. Nesmiete presiahnut tie stupne na ventilacii v trube, nech to nehnedne. A striekat ruzice na papier na pecenie, krasne to odlepite vysusene