Ahojte dievčatá, neskúšali ste niektorá robiť tieto lienky? Ak áno nemáte recept?
hlavicka 1/4 alebo 1/2 priecne rozrezanej ciernej olivy, telo 1/2 cherry rajciny, bodky som osobne robila tak ze som sparatkom porobila dierky do rajciny a do nej zatlacila kusok ciernej olivy… tykadla nerobim, “lienku” pokladam na listok petrzlenovej vnate
@houbickatinka
@kacusik69 ďakujem vám, ja som skôr myslela či neviete aké môže byť to cesto dole? prepáčte zle som to napísala 😀
@monika185243 to vyzera ako susienky normalne z obchodu - slane, na styl TUC (len tie su hranate) - podla mna teda
@kacusik69 mne to príde tiež niečo také, vidím tam aj nejaké dierky, ale tak vyskúšam niečo vymyslieť...
Dobrý deň, robíme doma niečo podobné. Nakrájam rožok/bagetku na kolieska, potriem nátierkou - môže byť syrová, cesnaková, akúkoľvek máte radi. Lienky robíme z cherry rajčín, prekrojím ich na polovicu a znovu na polovicu, aby mi vznikli 4 časti z 1 rajčiny. 2 krídelká položím na nátierku, dám k nim olivu ako hlavičku a čierne bodky spravím zo sezamu. Tykadlá nedávame, ale na obrázku to vyzerá ako pažitka.
Snáď som pomohla 🙂