Ahoj, chcem upiect daky “tropicky” kolac a mam doma nasledujuce ingrediencie, ktore by som rada pouzila:
Z ovocia: cerstvy ananas
3 pomarance
1 citron
Ceresnovy kompot
Z chladnicky 🙂 :
Slahackovu smotanu
Mascarpone
Grecky jogurt
A samozrejme maslo, kokosovy olej, hladku a polohrubu muku, vajicka, cukor a aj struhany kokos,..
Ak ma niekto overeny recept na kolac, ktory sa z tychto ingrediencii da vycarovat, prosim podelte sa.
Dakujem vopred.
@tehotna40 oh, tu som este nepiekla. Google mi nasiel tento recept: https://tortyodmamy.sme.sk/recept/torty/dokonal...
Co nan hovoris?
A dakujem za odpoved 🩵
@freepalestine pripájam sa k Pavlovke ideálna kombinácia, krem mascarpone Šľahačka a veľa ovocia
@freepalestine môže byt ,ja dávam namiesto octu citrónovú šťavu, a cukor dávam práškový, kľudne môžeš do cesta dat aj trochu toho kokosu. Plnku robím šľahačkova smotana, mascarpone, vanilkový a práškový cukor. A dávam tam naozaj rôzne druhy ovocia nakrájané nadrobnucko.
@freepalestine len poradím na budúce trochu znížiť teplotu sušiť radšej dlhšie bude svetlejšia a mäkšia inak na prvý raz super
@lakebabe dakujem 🩵
@tehotna40 ja som sa toho už dopiekla že už ich nerobievam som pár rokov piekla na objednávku a už sa mi nechce inak vyborne sú aj plnené ak to budete jesť hneď Lebo skrehnu plním ich mangovo maracujovym pyré. A poradím do toho krému miesto cukru roztop bielu čokoládu to je najlepší krem na všetko
Ahoj, už by sa piekla pavlova torta. Dá sa ozvlasnit aj kokosom,aj kadecim iným.