Aké prísady dávate? Poprosím, ak máte recept, bez jabĺk, čím ho ochucujete? ˇPozrela som už x repceptov, neviem si nejako vybrať.... Pretlak mám zmáknutý z paradajok v rúre, len troška oleja soli...Ale na kečup milión receptov... Nejako si neviem vybrať..
Ďakujem za osvedčené tipy/recepty.
@cina1 okrem klasiky ja dávam jednu cviklu na 2 kg rajčín. Má krásnu farbu a je hustý ako z obchodu.
@mimi852021🧐 Čože? Cvikla? To musím skúsiť! Nie je ju tam cítiť? Neľúbim cviklu, ale musím ju nejako do seba dostať.
@aurelia2000 ani ja ju moc nemusím preto píšem že na 2 kg jedna cvikla krásne zahustí a scervena najlepši kečup aký som jedla chuti všetkým čo dám ochutnať. Mne to odporučila susedka a dobre som spravila že.som skúsila už ich robím 3 rok a 25 fľašiek padne za rok. Ale samozrejme rozdam. Raz za čas mám chuť aj na kúpený a to 1 fľaška za rok.
@mimi852021 Ďakujem, určite najbližšiu varku robim s cviklou. 👍
Po pravde nejak uz ani recept nepouzivam. Upeciem paradajky s korenim (nove korenie, bobkovy list, skorica, klinceky a badian, par vetviciek bazalky a rozmarinu), na plech aj pridam cibulu a cervenu sladku papriku alebo kapiu pre farbu (tak nejak odhadom), vylisujem pretlak a potom carujem so solou, octom a cukrom az kym to nie je to prave orechove.