Ahojte na internete je množstvo receptov na domáce rožky , všetky čo som doteraz robila boli super ale nebolo to úplne ono boli ťažké a skôr take buchtové . Máte nejaký overený recept na výborne rožky podobne tým kupovaním ? Žijem v zahraničí tak by ma to veľmi potešilo 😀
Tinkine si neskusala? Robim podla nej, ale kvaskove a su dobre... Treba to fakt nechat dobre vykysnut, neriadit sa casmi a su pekne nadychane
https://www.tinkinerecepty.sk/biele-spaldove-ro...
Ja davam ale len obyc hladku muku
Prosím vás žienky viete mi poradiť či opekance vydržia do vianoc a ako ich skladovať? .Idem ich piecť prvý krát 🤔
@kikaaa444 Kupované obsahujú zlepšujúce prídavky ktoré doma nemáš. Domáci rožok bude vždy kysnutá buchta. Dá sa experimentovať napr. so slánkom alebo s lievito madre, ale chuť a konzistenciu kupovaného pečiva doma nedosiahneš.