Ahojte žienky a chlopy....
Prosím vás o vaše skúsenosti, rady ..ako konzumovať toto-tieto sucháre. Lebo sú brutál tvrdé, to sa fakt majú jesť také tvrdé?
Môj manžel do nich vkladal nádej, lebo po xykrat chce niečo zhodiť z váhy a tak myslel, že to bude mať miesto chleba. Včera si natrel maslom a čakal hodinu, kým mu zmäkli a mohol jesť (pri troch malých deťoch, rodinnom dome a minihosodarstve nič moc čakať). Dnes vyskúšal len tak zo zeleninou a vajcami. Nešiel to užut, resp.tvaril sa ako zajac hryzuci mrkvu...ja som radšej ani neskúšala keď som ho videla....
Takže REALNE VASE postrehy a skúsenosti? Alebo čo miesto chleba? Kúpil si aj tortilly ale úprimne, dosť to smrdí z toho sáčku 🤔
Ďakujeme...😉😁
Neviem, ale toto je podla mňa taká gebuzina, že aj keby boli mäkké, tak nevydrží to jest dlho.
Skôr viac zeleniny, obmedziť sladké aj vody sladené, ak pije, a pravidelne jest.
Tortily už vôbec nie je cesta, ako schudnúť.
Také tie sucháre, a ryžové chlebiky a podobne, to je dobre ako dieta pri pokazenom žalúdku, alebo črevnej viroze ale jest to pravidelne.. Brrr..jednak chuťovo nič moc a jednak je to zaberak na zuby a sklovinu
S tymito sucharmi nemam skusenosti, ale klasicky razny chlieb Tastino je vyslovene nechutny. Celkovo je podla mna vsetko pecivo z Lidla hnusne, nekupujem tam ziadne. Vyskusala by som nejaku inu znacku.
Vďaka žienky...no ok, polovicu nahradit zeleninou to není problém, len čo k tej zelenine...čo miesto chleba?
@elisebah91 skus si nahodit tieto chlebiky vs klasicke pecivo do kalorickych tabuliek...a taktisto skus maslo :D podla mna vymenit chlieb za toto alebo tortilly nie je cesta k chudnutiu... V akom case dna potrebuje nahradit chlieb? Skor schudne, ak polovicu taniera na obed nahradi vzdy zeleninou