Maminy, poradíte čo dávate jesť detičkám na večeru a raňajky. Synček ide od januára do jaslí, kde bude mať o 9 desiatu. Hľadám inšpirácie na rýchle raňajky a večere. Čo a kedy dávate dieťaťu jesť? Ďakujem.
@ivuska09 Ahoj, síce dcérka už bude mať za chvíľu 3, ale väčšinou na raňajky vypije 250ml mlieka-kakaa a potom ak chce neskôr nejaké raňajky - rožtek so šunkou, syrom, pomazánkou a najviac u nás frčia olomoucké syrečky+rožek s maslom+zeleninka. 😀 Večera ako kedy - mám staršieho syna čiže večere väčšinou teplé....Čo sa týka toho, že pôjde do jasiel - syn tiež chodil - ráno vypil buď mlieko-kakao, alebo zjedol cereálie s mliekom a hotovo - a vlastne tam mal potom desiatu a stačilo to - uvidíš sama-a to syn býval medzi prvými v jasliach aj v škôlke - cca o 6.30......
@evittam fakt olomoucke? Waw 🙂 tie ani ja nedam do ust 🙂 a do mam rada skoro vsetky jedla 🙂
my chodíme do jasličiek - ráno jogurt, alebo sladká buchta a mliekom, večeru varím dačo z mäskom a zeleninou- neviem, čo spapá v jasliach, takže aby mal dáku teplú stravu. ale občas dáme aj kašu.
@katka253111 Jj, tiež som "kukala" ako puk, a ešte aj zavináče jej "berú". 😀 😀 😀
Ja olomoucké zbožňujem aj partner aj syn..... 😉 Mňamka.
@ivuska09 moj maly ma 2 a chidi do jasli. Vstava o 7 a ranajkuje okolo pol 8 vzdy chce biely jogurt a potom banan a niekedy si vypyta "makovku" (niekto zo bola brioska) , zje ju len cistu. Ked pride domov vzdy este ma ovocie a potom este veceru. Niekedy chlebik s lucinou, mozzarela s avokadom, ovsenu kasu,ryzovu kasu, alebo teplu veceru ak sa stihne navarit,ale to je skor vynimocne. On je celkovo velky papkac aj v jaslickiach zje vsetko a vela. 😄
Dakujemm....
Nasi (4 a 2) ranajkuju kase - ovsena, pohankova, psenova, spaldova alebo kukuricna krupicova - vacsinou len uvarene vo vode, s ovocim, kokosom, orechami... Ine na ranajky nechcu
Ja mám síce už veľké detičky no pracujem v jaslickach , skoro všetky detičky co mi vravia maminky keď sa pýtam či ranajkovali respektíve čo ranajkovali tak mi maminky povedia mliečko kakao cereálie pýtam sa aby som vedela keď dieťatko nechce papať či je to výmysel detsky alebo má naozaj plné bruško čo sa týka večeri ak je dieťatko dlhšie v jasliach má aj večeru a to podávame pečivo šunku syr nátierky ovocie zeleninku mliečko... pekný vecer
Moj 2rociak sice jaslickar nie je, ale napr rano pred 8 sa nenaranajkuje... najskor okolo pol9 -9... takze sk by aj siel do jasli, co asi nie, tak by len mlieko rano skoro pytal.. u nas sa zatial na veceru papa to, co bolo na obed, prip gris, rezance s tvarohom a pod