Ahojte dievčatá, chcela by som sa opýtať na vaše skúsenosti, čo sa týka raňajok u 10 - mesačného dieťatka. Vidím, že moja dcérka je ráno hladná a mliečko jej už nestačí. Skúšala som jej dávať chlebík, ako mi bolo povedané, ale nechce ho ani vidieť, nieto ešte jesť 🙂 Poradili by ste mi prosím inú alternatívu raňajok, po prípade nejaké nápady? Dopredu ďakujem 🙂
u nas sa papa na ranajky jogurt. vyskusaj kase ci ryzovu ci ovsenu ci detsku vyzivu
Ja davam mojej malej chlebik ale to ona rada s masielkom a stiredam jej to s ovocim, skus jej dat ovsene vlocky s ovocim, niektore deticky to maju radi, moja mala sice nie ale u tvojej to mozno zaberie🙂
@agathokleous dakujem za napad, nenapadli ma tie vlocky, tak vyskusam a uvidime 🙂
ja ráno striedam coopačika s výživkami 🙂
Ja davam na ranajky ovsenu kasu a striedam ovocie, niekedy jej v nej uvarim jablko, hrusku, alebo banan, no vacsinou ju zmiesam s kupovanou vyzivou.
ahoj, ja dávam svojej rovnako starej dcérke detské keksíky alebo kukuričné chrumky. potom papá do večera už len zeleninu, mäsko, ovocie, príp. kašu.