poznate dake instantne ochutene chutne kase, ktore by neobsahovali nielen laktozu, ale ziadne zlozky mlieka? aj ked sa vela z nich hrdi, ze neobsahuje laktozu, v zlozeni je vzdy aspon kazein. nemyslim cistu napr. ryzovu
@lyci Neporadím ti instantnú, ale ja som si robievala takú, že som zaliala ovsené vločky pomarančovým džúsom, k tomu som primiešala rozmixované jablko a banán. Nechať odstáť, nech vločky zmäknú. Robievala som si to denne dosť dlhý čas, doma som si to urobila, za pár minút to bolo hotové. A potom som to tak o hodinu v práci zjedla. Pre mňa 100x lepšie, než variť vločky v mlieku.
Instantne po vacsine vsetky nieco obsahuju, ja si kupujem cokoladovu ryzovu od dr. oetker a pozerala som tam je tiez mliecna bielkovina.
Ideal je cistu si zarobit a ochutit si ako budes chciet a hlavne budes vediet, co vsetko v nej mas.
Alebo si vyrobit domacu instatnu 🙂
V jednej nadobe zmiešaš ovsenne vločky (ja by som dala jemné), sušene bezlaktozove mlieko (take ake bude tebe vyhovovat), a potom doplnky podla seba, môžeš pridat: svoj oblubeny protein, kusky cokolady, kakao, kakaove bôby, ovocie sušene mrazom podla seba ake chceš
Všetko zmiešaš a tym že ti vznikne čisto iba sypka zmes skladovar v doze, rano zaliat vodou pripadne uvarit vo vode a je to 😊
Ako sa píše vyššie vieš čo si si tam dala, vieš že to máš bezlaktozove a zaroven to je instantne a rychle na prípravu 🙂
@elistek13 ved prave, davaju pozor na laktozu, ale napchaju tam mliecne bielkoviny. testy mam negativne na BKM, ale aj tak mi velmi vadi bezlaktozove mlieko. a po tych kasiach s kazeinom ma boli brucho. mam nakupene veci na ryzovu kasu, ale vobec mi to nechuti, ked si sama vyrobim 😀
Musi byt instantna? Podla mna ovela chutnejšie su domace.. ovsenna, ryzova, psenova, pohankova, kukuricna,.. je ich dost.. pridat kokos, mak, ci oriesky, oriesk.maslo, kusky ovocia, coko.. a vzdy je ina alebo domaca granola taka ina alternatíva
A kaše Nomina? Nevyhovovali by ti?
Alebo ešte značka semix, niečo takéto https://www.grizly.sk/semix-ryzova-kasa-s-malin...
Nomina, neobsahuju mlieko ani ziadny pridany cukor, aj chutovo su ok 🙂
ja mam na ranajky najradsej nejake smoothie, zvyknem si ho kupovat od naturalprotein, chut je uplne skvela
Nomina kaše pšenová,ryžová,pohánková..sú naj
@lyci myslíš také niečo?
Neviem či dr. Oetker ma viac prichuti bezplaktozovych