Rada vo varení

kukulienka999
14. okt 2022

Do smotanovo citrónovej omáčky (k lososu) som dala veľa vytlačeného citrona a omáčka je moc kyslá. Ako to zjemniť? Pridala som smotanu aj maslo, nepomohlo. Žeby cukor?
Ďakujem za radu

h2
14. okt 2022

@kukulienka999 Áno, cukor pomôže.

viestta
14. okt 2022

Nabudúce daj nastruhanu kôru, ta pridá viac chuti a len trošičku stavy

aduskatt
14. okt 2022

@kukulienka999 daj med

kukulienka999
autor
14. okt 2022

@viestta no to som prestrelila, mala som odšťavený do čaju a chcela som pridať len pár kvapiek do omáčky 🙄 s tou kôrou dobrý nápad 👍

kukulienka999
autor
14. okt 2022

Bolo to stále take kyslejšie, ale zjedlo sa všetko 🙏😁

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
marca12
14. okt 2022

@kukulienka999 ja sa vzdy vyhovorim na recept,ak sa mi nieco nepodari 🤣a tvarim sa,ze to tak asi ma chutit 🤣

kukulienka999
autor
14. okt 2022

@elizabet173
@marca12 Hahaa, tak to je výborný nápad. Ja sa furt vyhováram na maleho, že mi lieta popod nohy. Ale zvaliť to na recept to je level expert 😂👍

aduskatt
14. okt 2022

@kukulienka999 ja nehovorím, čo by malo byť výsledkom, takže môžem veselo počas varenia improvizovať a tvrdiť, že tak to malo chutiť🙂)))

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz