Pukance do mikrovlnky

zuba1987
21. apr 2021

Ahoj,
poradte znacku pukancov do mikrovlnky, co nie su sama tvrda supka.
Prip. vyrabaju sa aj sladke?

hettinka
21. apr 2021

@zuba1987 ja kupujem v Lidl, tie mi chutia najviac. Majú slaný. V Kauflande mávajú aj maslovy a sladký.

zuba1987
autor
21. apr 2021

@hettinka praveze z kauflandu take modre su sama supka, skusila som ich dat malemu, poradila mi to znama ze to pomaha na stolicu ale zjedol dva a plul supky a ozaj boli hrozne tvrde,... jediny muz ich zvladol pri telke 😂

janai1
21. apr 2021

@zuba1987 ja kupujem tento a teda žiadnu šupku nemajú 😀 majú aj sladký

zuzubb007
21. apr 2021

neviem ja som mala pukancov z každého obchodu, a žiadna šupka tam nebola tak nechápem

hettinka
21. apr 2021

@zuba1987 a keby si kúpila už urobený? Alebo burizony (ryžové)

lara8888
21. apr 2021

Mne chutia z lidlu tie sladké, sú také "nepresladené" má to takú dobrú chuť 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
terezka1947
21. apr 2021

Ja kupujem z Billy....

miriamik77
21. apr 2021

@zuba1987 modré ale nemyslíš, že pukance sú normálne modré? Lebo my sme tam akurát presne také kúpili minule, že vyskúšame, že to je nejaká novinka ale ešte sme sa k nim nedostali

kisskiss
21. apr 2021

Naj sú aj tak z kukurice zo sáčku 🙂 veď to trvá skoro rovnako dlho ako micro, len treba umyť o jeden hrniec s pokrievkou naviac. A top je roztopiť maslo a naliať na hotové pukance. Vlastne preto ich robím už iba takto, lebo mám rada maslové, ale nie tie z obchodu, tie majú zvláštnu chuť. Ináč zatiaľ mi nikdy neprihoreli a zároveň sa skoro všetky vypukajú, minimum celých a bordelu ostane.
Sladké neviem či existujú do micro, ale ja by som strašne chcela vyskúšať spraviť také, ako sa robia aj burizony s karamelom, v obchode to majú ako tatramelky.. minule som to videla v nejakom US programe, že to urobili s pukancami.. 🤤

nikita606nns
21. apr 2021

@zuba1987 ja len tak mimochodom že EÚ chce zakázať výrobu pukancov v mikrovlnke neni to zdravé. Ja co žijem v zahraničí predávajú na ulici pukance ako z kina bez supiek a je to o dost zdravšie 🤷🏼‍♀️😒

ikonica
22. apr 2021

Ja robim pukance z popcornkukurice v mikrovlnke... Do sklenenej misy nasypem pukance, posolim a dam trocha masla... Polozim navrch tanier a sup s tym do mikrovlnky na cca 4 min.. cas si odsledujete aj mnozstvo... Po vypukani ale treba pri vyberani z mikrovlnky davat pozor, sklenena misa i tanier su velmi horuce, treba pouzit rukavice... Najlepsie potom presypat do inej nadoby a tu pouzitu nechat vychladnut...

licc
22. apr 2021

@zuba1987 tie supky treba zjest, tie cistia creva, ak ich vypluva, tak to nema zmysel davat.

simca06022011
22. apr 2021

Že šupky... Tak je to kukurica ktorá praskne. Rovnako vo všetkých sáčkoch ma rovnakú šupku . Takže predpokladám ze každý jeden je v tomto rovnaký. Jedine co ma napadá je ze neboli dosť vypukane a vytiahli ste ich skôr ako sa úplne otvorili.

zuba1987
autor
22. apr 2021

dakujem baby za vsetky odpovede... ja som kupila Chio a su otrasne, tak asi zly vyber, skusim pokukar v lidli