Ahoj,
poradte znacku pukancov do mikrovlnky, co nie su sama tvrda supka.
Prip. vyrabaju sa aj sladke?
neviem ja som mala pukancov z každého obchodu, a žiadna šupka tam nebola tak nechápem
Mne chutia z lidlu tie sladké, sú také "nepresladené" má to takú dobrú chuť 🙂
Ja kupujem z Billy....
@zuba1987 modré ale nemyslíš, že pukance sú normálne modré? Lebo my sme tam akurát presne také kúpili minule, že vyskúšame, že to je nejaká novinka ale ešte sme sa k nim nedostali
Naj sú aj tak z kukurice zo sáčku 🙂 veď to trvá skoro rovnako dlho ako micro, len treba umyť o jeden hrniec s pokrievkou naviac. A top je roztopiť maslo a naliať na hotové pukance. Vlastne preto ich robím už iba takto, lebo mám rada maslové, ale nie tie z obchodu, tie majú zvláštnu chuť. Ináč zatiaľ mi nikdy neprihoreli a zároveň sa skoro všetky vypukajú, minimum celých a bordelu ostane.
Sladké neviem či existujú do micro, ale ja by som strašne chcela vyskúšať spraviť také, ako sa robia aj burizony s karamelom, v obchode to majú ako tatramelky.. minule som to videla v nejakom US programe, že to urobili s pukancami.. 🤤
@zuba1987 ja len tak mimochodom že EÚ chce zakázať výrobu pukancov v mikrovlnke neni to zdravé. Ja co žijem v zahraničí predávajú na ulici pukance ako z kina bez supiek a je to o dost zdravšie 🤷🏼♀️😒
Ja robim pukance z popcornkukurice v mikrovlnke... Do sklenenej misy nasypem pukance, posolim a dam trocha masla... Polozim navrch tanier a sup s tym do mikrovlnky na cca 4 min.. cas si odsledujete aj mnozstvo... Po vypukani ale treba pri vyberani z mikrovlnky davat pozor, sklenena misa i tanier su velmi horuce, treba pouzit rukavice... Najlepsie potom presypat do inej nadoby a tu pouzitu nechat vychladnut...
Že šupky... Tak je to kukurica ktorá praskne. Rovnako vo všetkých sáčkoch ma rovnakú šupku . Takže predpokladám ze každý jeden je v tomto rovnaký. Jedine co ma napadá je ze neboli dosť vypukane a vytiahli ste ich skôr ako sa úplne otvorili.
dakujem baby za vsetky odpovede... ja som kupila Chio a su otrasne, tak asi zly vyber, skusim pokukar v lidli
@zuba1987 ja kupujem v Lidl, tie mi chutia najviac. Majú slaný. V Kauflande mávajú aj maslovy a sladký.