Ako ich spravit doma?? Chutia uplne inak a lepsie ako tie v mikrovlnke v sacku 😀
Ja robím iba v hrnci a ten mi chutí zo všetkého najviac, viac ako ten z kina...roky robím pukance len takto....a chuti široko ďaleko vsetkym
Ten z mikrovlnky mi vôbec nechutí...
@ejbyk a robi sa ti riadne velky? lebo ja ked to dam robit tak je to taka mini dobka len... aj polovicna velkost ako normalny pukanec
@simca06022011 áno...len...dám na spodok hrnca cca tak že je zakryté dno, nie že kopa, zalejem olejom viac, tak že trocha plávajú a pečiem na...neviem aký máš sporák ale ja mám 6 stupňov, tak pečiem na 4....aj na 3 by stačilo....fakt to mám takto vychytené už dlho...
A ak by som že robila ďalšiu dávku tak do nového hrnca ,alebo umyteho vychladeného, nie už znova do toho istého ( hádam som sa správne vyjadrila)
@ejbyk tak skusim takto, ja som asi davala malo oleja potom. Dakujem :D
@natalia2007 v cinemax robí tú chuť to maslo,alebo ako to nazvať.Brigadovala som tam 10 rokov dozadu na bufete.Mne to skôr prislo ako gee maslo….a popcorn bol úplne obyčajná kukurica v 20kg vreciach 😂😂😂
@natalia2007 lacny cinsky tenky teflonovy hrniec s pokrievkou, na spodok osoleny olej trosku, pripadne aj s vegetou, nasypes kukuricu a das pokrievku, pustis naplno na plyn a odstavis ked dopuka, resp. uz to zacne ustavat. Aby ti neprihoreli, nedavaj moc kukhrice a obcas hrncom potras pocas pukania...
@natalia2007 v hrnci je najlepší a s maslom,potom posolit,jaaaj idem si spraviť
Inak popkornovac sa dá aj kúpiť 😂 ale my ho zase toľko nepojeme.
@natalia2007 ak chces presne take iste ako maju v cinemaxe objednaj si cez cornico.sk aj ten prašok co maju … ja som cez covid odtial objednala aj ich nachosky spolu so syrom … oni to maju vyspisane ze vsetko maju z cornico
Nie je tazke vygooglit preco su pukance v kinach ine.
Davaju tam flavacol. A su aj rozne druhy kukurice. Ano, stale to vyzera ako obycajna kukurica, ale odroda moze byt ina.
Tu je link na flavacol https://www.cornico.sk/popcorn-pukance-sol/sol-...
Este dodam: je to iba na jemno namleta sol + maslova prichut. Takze ak sa niekomu nechce kupovat flavacol, moze skusit najemno namlet klasicku sol a posolit to tym. Cely trik je v tom, ze solny prach sa lepsie nalepi na pukance, nez krystaliky a mate vlastne iba.... nezdravejsi, slanejsi popcorn. Este oprskat maslom, lebo tuk je prenasacom chute viola... cim nezdravejsi, tym chutnejsi.
@natalia2007 to sú trnavské také doma nespravíš😫
rozdiel robi velky aj znacka pukancov + cas v mikrovlnke.. skusala som robit aj normalne v hrnci, z kukurice, ale mne vypukal ten popcorn taky malicky... :D ja pouzivam teda klasicky slany a na to ak niekto chce si naleje clovek co chce :D uz som pouzivala pazitkovy olej, ale aj maslo trochu na ochutenie..