Pudingová plnka

13. júl 2024

Ahojte, prosím o radu. Robím pudingovu plnku, zvyčajne takto. Uvarím zlatý klas, 600 ml mlieko, 2 zlaté klasy. Po zhustnuti dám maslo izbovej teploty asi 100 g, po vychladnutí pridám zvyšných 400 g masla mäkkého, izbovej teploty a práškový cukor. Ručným mixérom miesam, ale stále je plnka s hrudkami, vyzerá to ako zrazené, akoby sa maslo a puding nechceli spojiť... Miesam dlho, pomaly alebo rýchlo a aj tak sa nedarí. Kde robím chybu?

markusrasford
13. júl 2024

Mala si práškový cukor vymiešat s maslom do penista. A potom do tej zmesi pridávať puding. Celkovo sa mi zdá ináč 0,5 kg masla na toľko pudingu strasne veľa

autor
13. júl 2024

@markusrasford neviem, taky recept som mala. Tak skúsim dat menej masla, napr 300? A vďaka, idem robiť plnku, tak pôjdem podľa tvojho popisu.

markusrasford
13. júl 2024

Podľa mňa stačí 250 g a vymiešaj cukor s maslom a potom pridavaj puding. Puding môžeš predtým do hladka vymiesat.

autor
13. júl 2024

@markusrasford ďakujem ešte raz.

petronellla87
13. júl 2024

Daj 250 g masla to vyslahaj s cukrom a do toho po častiach dávaj vychladnutý puding. Ja robievam tak😊

autor
13. júl 2024

@petronellla87 ďakujem, takto som urobila, výborná 👍❤️