Puding pre malé deti

moniciak
5. jan 2012

Táto téma tu bola v otázke ale niektorým osobám zjavne nestačila takže keď môžem zmenila som to na diskusiu... Ide o to aký máte názor na puding v strave malých detí... Ja ho dávam malej niekedy riedky vycucať so Sunárom z fľaše a nevidím na tom nič zlé je to moja vec aj keď sa to tu niektorým nepáči takže keď máte ešte niekto pripomienky tak sa vyjadrite lebo jedna pani to tu rieši už tri dni 🙂 Teda nie ako môj štýl ale celkovo puding či ho dávate a tak... Ja viem že to to nie je vitamínová bomba ale zas... NEŠKODÍ, zdravému organizmu určite nie no už v názve urobiť chybu to som dala 🙂 Ani opraviť to nejde 🙂

garonka
5. jan 2012

@moniciak nerieš 😉 je to len a len Tvoja vec a je to Tvoje dieťaťko a ty sa o neho staraš ako uznaš za vhodne 😉 a vieš čo je pre neho dobre 😉 a puding jasne, že neškodí.

hajanka
5. jan 2012

myslim, ze na tuto tvoju temu uz bolo toho popisaneho dost, nechapem, kvoli comu otvaras novu diskusiu

happy8051
5. jan 2012

@moniciak zatial som malj puding nedavala, do roka som kojila, potom som otehotnela a mala je teraz na UM ktore navecer miesam s kasou

traktor
5. jan 2012

suhlasim s
@hajanka a potom, ak si mala potrebu riesit viac, stacilo poziadat admina, aby tvoju otazku zmenil na diskusiu 😉 ..hoc myslim, ze viac sa o tom nedozvies..baby ti uz k tomu napisali celkom dost..

moniciak
autor
5. jan 2012

@hajanka napísem ti do ip

bambola
5. jan 2012

@moniciak davas jej puding lebo..... ? mas pocit, ze je to vitaminova bomba? ze to potrebuje? ze si to pyta? lebo to chuti aj tebe? mala to nepotrebuje, keby to neochutnala tak to nepyta, bez toho sa zaobide, na zdravi jej to neubere a zdraviu jej to ani neprida. sladkosti sa napcha este dost.

vierkasteffi
12. jan 2012

@moniciak ja dávam tiez puding z UM maly sa ho nevie dojesť ale samozrejme ho nedávam často tak 2-3x do týždna 🙂