Táto téma tu bola v otázke ale niektorým osobám zjavne nestačila takže keď môžem zmenila som to na diskusiu... Ide o to aký máte názor na puding v strave malých detí... Ja ho dávam malej niekedy riedky vycucať so Sunárom z fľaše a nevidím na tom nič zlé je to moja vec aj keď sa to tu niektorým nepáči takže keď máte ešte niekto pripomienky tak sa vyjadrite lebo jedna pani to tu rieši už tri dni 🙂 Teda nie ako môj štýl ale celkovo puding či ho dávate a tak... Ja viem že to to nie je vitamínová bomba ale zas... NEŠKODÍ, zdravému organizmu určite nie no už v názve urobiť chybu to som dala 🙂 Ani opraviť to nejde 🙂
myslim, ze na tuto tvoju temu uz bolo toho popisaneho dost, nechapem, kvoli comu otvaras novu diskusiu
@moniciak davas jej puding lebo..... ? mas pocit, ze je to vitaminova bomba? ze to potrebuje? ze si to pyta? lebo to chuti aj tebe? mala to nepotrebuje, keby to neochutnala tak to nepyta, bez toho sa zaobide, na zdravi jej to neubere a zdraviu jej to ani neprida. sladkosti sa napcha este dost.
@moniciak ja dávam tiez puding z UM maly sa ho nevie dojesť ale samozrejme ho nedávam často tak 2-3x do týždna 🙂
@moniciak nerieš 😉 je to len a len Tvoja vec a je to Tvoje dieťaťko a ty sa o neho staraš ako uznaš za vhodne 😉 a vieš čo je pre neho dobre 😉 a puding jasne, že neškodí.