Ahojte, dnes som prvý krát skúšala profiterolky a na moje počudovanie aj vyšli, viete mi prosím poradiť ako ich nenaplnené môžem skladovať (chladnička, mrazak) aby vydržali do Vianoc? Za každú radu ďakujem 🙂
@skaja_111 žiadna chladnička ani mrazák... ale ideálne uzatvaratelna dóza, vystlalt papierom na pečenie a nechať niekde na linke Vydržia... Ale ideálne naplniť a nechať v chlade, ak zvolíte dobrú plnku tiež dlho vydržia a nerozmocia sa 😊
@ameema ďakujem za odpoveď viete mi prosím poradiť aka plnka by bola vhodná ? 🙂 rozmýšľala som nad pistaciovou ( mascarpone, slah. smotana, pistaciova pasta)
@skaja_111 ak chcete aby profiterloky dlhšie vydržali odporúča sa skôr krém na pudingovej báze. Ak chcete niečo s mascarpone odporúčam dať viac mascarpone a menej šľahačky keďže tá prirodzene púšťa vodu 🙂
@skaja_111 žiadna chladnička ani mrazák... ale ideálne uzatvaratelna dóza, vystlalt papierom na pečenie a nechať niekde na linke
Vydržia... Ale ideálne naplniť a nechať v chlade, ak zvolíte dobrú plnku tiež dlho vydržia a nerozmocia sa 😊