Príprava kuracieho mäsa

16. máj 2024

Som začiatočník tak sa prosím nesmejte
Išla som robiť domáce kura na paprike
Mäso som umyla nechala osušiť.. nakrájala na kocky a ochutilia.. na cibuľke som ho smazila kým nebolo úplne zatiahnuté a nepustilo šťavu.. potom som zaliala teplou vodou a nechala približne 20 minút v nej varit… potom som dala smotanu a ešte v nej sa to chvíľu varilo a potom len zahustíla..
myslite že stačí takto a bude kuracie mäso dostatočne hotové? Ďakujem 🙏🏼

autor
16. máj 2024

Celý čas som to mama na vyššom ohni - na 7 z 10

babovka2321
16. máj 2024

Kuraciemu na kocky staci daleko menej nez 20 minut, nemusis sa bat.

biaa
16. máj 2024

Keď si niesi istá vytiahni kúsok a normálne vyskúšaj 🙂 ale ako píše vyššie kuraciemu stačí fakt 15-20minut ak je na kocky

autor
16. máj 2024

@babovka2321 celkovo to mäso bolo v hrnci od 12:34 do 13:06 - vtedy som to cele vypla

Viem šibe mi ale bojím strašne ze chytím niečo z nedorobeneho mäsa

simca06022011
16. máj 2024

ved ochutnaj a uvidis, alebo ked vyberies jedno, pichnes vidlickou tak vidis ci je v strede surove... podla mna bude celkom ok...
A dam ti radu.. do tohto ked davas smotanu, rovno muku na zahustneie zamiesaj do smotany a mas o vybavene. Neurobia sa ti hrudky, pekne sa ti to zahusti...

autor
16. máj 2024

@simca06022011 takto v strede

deti95060810
16. máj 2024

jeden kúsok zjedz a uvidíš..
ja varím o moc dlhšie, tak ale to je už do rozpadnutia..

autor
16. máj 2024

@deti95060810 koľko asi?

januska12323
16. máj 2024

Neuvarené kuracie by malo v strede surovú časť. Tvoje je úplne uvarené.

vyrovnanaosoba
16. máj 2024

To mäso čo máš na fotke je až prevarené, kľudne jedz.

autor
16. máj 2024

@vyrovnanaosoba ďakujem moc🙏🏼

biaa
17. máj 2024

@autorka a nič by sa nestalo aj keby bolo mierne nedovarené 😀 ja žijem a teda všetko mám radšej do ružova kuracie teda robím do mäkká ale hovädzie a divinu trebárs všetko médium

babovka2321
17. máj 2024

@biaa hovadzie a kuracie je sakra rozdiel