Som začiatočník tak sa prosím nesmejte
Išla som robiť domáce kura na paprike
Mäso som umyla nechala osušiť.. nakrájala na kocky a ochutilia.. na cibuľke som ho smazila kým nebolo úplne zatiahnuté a nepustilo šťavu.. potom som zaliala teplou vodou a nechala približne 20 minút v nej varit… potom som dala smotanu a ešte v nej sa to chvíľu varilo a potom len zahustíla..
myslite že stačí takto a bude kuracie mäso dostatočne hotové? Ďakujem 🙏🏼
Kuraciemu na kocky staci daleko menej nez 20 minut, nemusis sa bat.
Keď si niesi istá vytiahni kúsok a normálne vyskúšaj 🙂 ale ako píše vyššie kuraciemu stačí fakt 15-20minut ak je na kocky
@babovka2321 celkovo to mäso bolo v hrnci od 12:34 do 13:06 - vtedy som to cele vypla
Viem šibe mi ale bojím strašne ze chytím niečo z nedorobeneho mäsa
ved ochutnaj a uvidis, alebo ked vyberies jedno, pichnes vidlickou tak vidis ci je v strede surove... podla mna bude celkom ok...
A dam ti radu.. do tohto ked davas smotanu, rovno muku na zahustneie zamiesaj do smotany a mas o vybavene. Neurobia sa ti hrudky, pekne sa ti to zahusti...
@simca06022011 takto v strede
jeden kúsok zjedz a uvidíš..
ja varím o moc dlhšie, tak ale to je už do rozpadnutia..
@deti95060810 koľko asi?
Neuvarené kuracie by malo v strede surovú časť. Tvoje je úplne uvarené.
To mäso čo máš na fotke je až prevarené, kľudne jedz.
@vyrovnanaosoba ďakujem moc🙏🏼
@biaa hovadzie a kuracie je sakra rozdiel
Celý čas som to mama na vyššom ohni - na 7 z 10