Ahojte, asi hlúpa otázka, ale nemám skúsenosť. Môžem obaliť ráno kapra v trojobale, dať do chladničky a popoludní vypražiť? Neopadá ten obal? Ďakujem.
Nerobila by som to. Radsej tesne pred vyprazanim, nech obal nezvlhne a neodlepuje sa.
Do mlieka a obaliť až pred vysmaženim
Aj som si myslela, vďaka za rady.
Určite nie, všetky vyprážané jedlá je vhodné obaliť tesne pred prípravou
Baby idem vysmazat lososa namiesto kapra aj ten by sa mal do mlieka namocit?
@66bublinka66 losos nie
@66bublinka66 prosim..lososa nedavaj do trojobalu.
@onedaynick dám 😁 prepáč mam to odskúšané (len som ho nikdy nenamácala) a je to skvele (veci typu škoda takej ryby vysmazat si kľudne nechajte 🙂 bez urážky) normálneho lososa grilovaného jem niekoľkokrát do mesiaca a práve takto, keďže som tri roky v zahraničí kde kapra nezozeniem je pre mna výnimočne a vianočné 🙂
@66bublinka66 ok, mozno by bola vhodnejsia kvalitna treska ci ina biela "flaky" ryba
@onedaynick iné biele ryby robievam na štýl fish and chips, k cestovinam a podobne ale vďaka za (nevyžiadanú) radu 🙂 my si vystačíme s vyprážaný lososom a pochutime
@66bublinka66 dobru chut
@onedaynick my až za 12h ale dakujem
My kapra do mlieka nenamáčame. Do mlieka sa namáča, aby stratil chuť po bahne. Robilo sa to v minulosti, pred tým, ako sa kapre hromadne lovili, dnes už to nemá zmysel. Môže to zmierniť rybiu chuť, ale to ja práve nechcem.
A áno, lososa robíme aj vyprážaného a je výborný. Ľudia sa zvyknú zdesiť, že kto to kedy videl, vyprážať lososa, že to je škoda. 🤔 A prečo by bola? Veď ho zjeme. A s chuťou! 😋
@h2 z duše mi hovoríš! Kto nevyskúšal nepochopí 😁 prvé Vianoce v Kanade som robila dvojmo priateľovi grilovaný mne vyprážaný lebo aj on “vyprážaný losos?!” A čo myslíš ako to dopadlo?! 😁 musela som sa podeliť 🤷🏻♀️ a odvtedy už inak na Vianoce nie
My ho dávame odležať do mlieka je pot taký jemný dobre nasolit obaliť a vyprážať.Ja nemám rada, keď sú tie prezle navlhnuté opadat by nemal