Pribináčiková plnka

kvetinka0099
16. sep 2021

Baby potrebujem poradiť súrne dnes robím tortu ,chcela klasickú čokoládovú ale zrazila sa plnka už 2x tak som sa už na to vikaslala lebo som skúšala všetko možné ,idem robiť pribinacikovu plnku ale čokoladovim pudingom krem olle bude to mať dobrú chuť ?neskúšala som robiť čokoládový Olé tak neviem nechcem nič pokaziť čas na to nemám

evkamotka
16. sep 2021

Kasli na recepty. Co sa ti zgrclo? Ved roztop coko, zmiesaj s 2 bezhrudkovymi tvarohmi, 1 slahackou a mas plnku ako lusk

anitta98
16. sep 2021

s ole osobne to nemam rada, lebo ja tam citim taky nejaky ten prasok alebo akoby som to povedala a to mi teda vobec nechuti 🙂

jjanulienka
16. sep 2021

Ja robim pribinacikovu plnka ale s vanilkovym creme Olle a je výborná skús 🤷🏽‍♀️
Vyslahaj sú šľahačku do toho tvaroh a nakoniec primiešaj puding

luci_ba
16. sep 2021

@evkamotka to musí byť mnamkaa 😊

kvetinka0099
autor
16. sep 2021

@anitta98 pribinacikovy vanilkový som robila ten je super ja nedávam toľko toho pudingu ,napr.na 1,5kgdavam 1 balíček puding olle a vôbec to nieje cítiť a chuť fantastická vyskúšaj.

kvetinka0099
autor
16. sep 2021

@jjanulienka no chcela čokoládovú tak som nemohla 😅

kvetinka0099
autor
16. sep 2021

@evkamotka maslovopudingovi krém ,ale už tortu mám spravenu,aj keď neviem prečo mi zrazil teplota bola rovnaká aj pomer🙈🙈už viac ani nebudem robit

anitta98
18. sep 2021

@kvetinka0099 dobré, skúsim, lebo raz čo som robila, tak bolo tam cítiť taký prášok také divné to bolo 🙂