Zdravím, prosím help. Z akých dôvodov môže smrdieť dusené kuracie mäso? Samozrejme, variť neviem, ale bolo čerstvé, dobre umyté, na kocky, dusené na cibuli plus korenie.
Ďakujem vopred za každú radu 🙏
však ak bolo čerstvé tak nemá prečo zapáchať...
sprav tak ako to robia bratia češi ....daj tam pepře ať to setře.... 😉
Keď bolo čerstvé a píšeš, že variť nevieš, tak mi napadá jedine, či si ho nepripálila. Prípadne cibuľu, alebo korenie. Napríklad mletá červená paprika zvykne smrdieť, keď sa pripáli.
@tyrkysova_kobyla dakujem. Dala som cierne korenie, papriku, sol.
@deti95060810 ved tomu nerozumiem, ale mozno som urobila nejaku chybu v priprave.
@deti95060810 , dakujem, skusim, ale pepre tam bylo hodne 🙂
@h2 dakujem. Myslim ze nie, bolo dost pokryte stavou, ani na hrnci neostala pripalenina.
Skus ci nie je aj horké, v tom prípade by to mohla byť pri pálená červená paprika
Pre mna osobne je paprika, korenie a sol malo 😀 ja to este musim "zabit" bylinkami a inymi koreninami (kari, kurkuma, oregano, bazalka, masala... a tak rozne) 😀
@tyrkysova_kobyla dakujem, skusim.
@som_realistka dakujem, chuti celkom dobre, akurat hnusne smrdi.
Kuracie maso smrdi samo o sebe, ked kupim kura na Slovensku v obchode, tak mi to deti rozoznaju a nechcu jest. Kura kupujem vyhradne len Rakusko, Madarsko alebo domace.
No ja napr. toto tvrdím už roky, ja kuraciu chuť neviem prebiť ničím, čím ďalej, tým viac mi kuracie mäso vadí - čo do chuti aj prípravy...
@januelik dakujem, toto bude urcite ten dovod!
@oblecenie99 dakujem.
Tehotna nebudes?
@oblecenie99 my sme už prestali robit aj pečené kura tiež mi už zvláštne smrdí
Autorka ja dávam aj cesnak, trocha horčice gril korenie, hríby, hrášok nech necítim tú chuť kuracieho
Hydinové mäso smrdí vždy, keď je balené na oranžové alebo žlté tácky. Z nich sa niečo uvoľňuje do mäsa a cítiť to nejakým chemickým smradom ako nejaký formaldehyd. Už som to veľa krát skúmala,ten smrad sa nedá umyť a raz som celé kura musela vyhodiť,tak bolo napachnute.Maso sa natáckuje a celé kura zabali do fólie a tá chémia pekne presiakne celým mäsom. Pretože keď som k tomu privonala,tak tá tacka práve tak smrdela
Preto ak si chcem pochutiť na kurati,tak si kúpim farmárske kura alebo hydinu z trhu
Mne mäso brutálne smrdelo v tehotenstve,ani som ho do 7 m nejedla a to máme domáce. Skús provensálske korenie nabudúce dať 🙂
Kde si kupovala to maso? Moja svokra kupuje v lidli a mne to maso smrdi. Asi zalezi na com je kurca odchovane. Pri kvalitnej kuracine sa nestane,ze by smrdela.
Svokra ho vždy pred úpravou namáča do mlieka...
Mne tiež mäso na šťave smrdí, ale len keď varím ja 🤣 keď jem u mojej mamy, tak všetko okej, nejak to neviem dochutiť, snáď sa to raz naučím, preto tak mäso ani nepripravujem 😂
@maminkadeticiek nie. Ine jedla mi nesmrdia.
@mamickalisticka dakujem 🙂. Nenavidim varenie.....
@truskawka dakujem, skusim. To sa tusim robievalo s rybacim masom, aby nesmrdelo rybinou, ze?
@marca12 Tusim v Bille
@luccija dakujem pekne za tip,vykusam.
@chrumka333 dakujem, tehu nie som, ale skusim s tym korenim.
Mne maso "smrdi", ked je neochutene, teda necitim tam koreniny a bylinky, ale len typicku vonu masa