Práškový cukor a pleseň

simonka2000
3. nov 2021

Ahojte,
Včera som piekla kremeš, no slabšie bolo cítiť “nahnitú” chuť v kréme…
Do krému som dávala cukor z poličky, kde boli zahrabané staré lievance z obchodu- ostali plesnivé, tie som vyhodila atď …cukor som nechala tak, bol zavretý (papierovy obal), no teraz sa mi zdá, že cukor je tiež jemne napachnutý no čisto biely, mohol zatvorený cukor chytiť pleseň alebo len napáchol ?

kuka221
3. nov 2021

@simonka2000 nerieš to. Vyhoď to!

wokokoza
3. nov 2021

To zbytočne neriskuj. Však to nie je taká položka, ktorá by ťa zruinovala, keď budeš nový kupovať.

simonka2000
autor
3. nov 2021

@wokokoza ja som ho vyhodila …lenze kolačik zjedol priateľ včera…ja som chutnala až dnes …

jankapepe
3. nov 2021

@simonka2000 práve preto ma kuchár ochutnavat 🙂

anjelic
3. nov 2021

@simonka2000 splesnivieť by nemal, ale pachy preberá rýchlo.