Chcem kúpiť hrniec na pomalé varenie konkrétne som si podľa recenzií vybral Lauben Slow Cooker 3500SB. Kto taký hrniec máte, alebo ste mali používate ho pravidelne, alebo je to haraburda pár krát použitá a založená niekde, príp. je už predaný? Kto používate ten, čo som vybral je iba 3,5l a sme 4 členná rodina a papkáči aj deti. Nie je to malý objem? Väčšie sa mi páčia ETA Largo 2138 90000 je 6 litrový a Tesla SlowCook S800 Deluxe je 5,6 litrový. Nemáte konkrétne skúsenosti pre daný hrnce. Nechcem tlakový elektrický /papiňák/ ani multihrniec je to dobré rozhodnutie?
@avantime
Ja vyuzivam to uprazenie pred tlakovom varenim.
Yogurtovac a pomale varenie.
Mam instant pot
Instant Pot DUO 60 Duo 7-in-1... https://www.amazon.co.uk/dp/B00OP26T4K?ref=ppx_...
Za mňa je dobrý na vývar, guláš, nejaké hovädzie alebo divinu na šťave a pod. Ja robievam iba vývar, je skvelý, ale ak by sa mi hrniec pokazil, nový by som si už nekupovala. Tiež je dobrý, ak by vám hrniec časovo pomohol pri varení (večer to tam dáš a máš čerstvý obed), nie každý to potrebuje.
@avantime jeeeej, vidím, že mám značnú medzeru, ja som o pomalom hrnci na varenie ešte ani nepočula. No mám iný hrniec, taký čo stal voľakedy 6.000 Sk, no už sa nedá použiť na indukčnu, tak zatiaľ zavadzia v komore. A mám takých nevyužitých veci v komore viac 🫣🫣🫣.
Mala som slow cooker. Vymenila som ho za instant pot.
Je pepsi, he tam aj tlakovy hrniec, yogurtovac a dalsie funkcie.