Rada by som poznala nazory skusenych pouzivateliek ryzoveho mlieka v receptoch. Doteraz som ojedinele toto mliecko pouzila, dokonca v kysnutom kolaci, chlebiku, kasi.. Vcera som robila puding a vobec mi nestuhol.. Najprv sa mi trosku " zgrcol" ale nasledne ostal uplne riedky, vodovy a uz vobec nezhustol.. Pouzila som zlaty klas..
Mali ste s niecim podobnym skusenost? Kde vie ryzove mlieko nahradit mlieko a kde nie? Dakujem
ja som ho omylom kupila a pouzivala som ho do kysnuteho cesta v kave a ani na pitie mi nechutilo
Tehulka2011 dakujem za info, kukla som ale arzen sa nachadza podla toho vyskumu v ryzi ;) takze prast ako uhod🙂 nepijem ho casto ale z mlieka mi byva niekedy zle.. Ani jogurty mi nechutia..a kedze mliecko ide do vela receptov tak sa to snazim kombinovat s inymi alternativami.. Na sojove som mala alergiu a tiez mam alergiu na mandle, takze mandloveho som len trosku skusila cucnut🙂
@sabina1975 do kavy si ho dam niekedy , mas pravdu ma taku divnejsiu chut, ale vypijem.. Nastastie mlieka si do kavy nedavam vela, takze v kave mliecko zvladnem🙂 samotne nemam velmi potrebu pit🙂
@veverka24 no ja pijem skor mlieko s kavou ale mne prislo take vodove aj ked som ho zarobila silnejsie
😀 treba pouzit daku fintu, nadrobit piskoty alebo co a tvarit sa ze to tak malo byt 😀
ja len tolko, ze som citala, ze ryzove mlieko obsahuje nebezpecne mnozstvo arzenu a nie je vhodne pit ho vo vacsom mnozstve