ahoj,mám požičaný ponorný mixér.ale v živote som ponorný mixér v rukách nedržala a mám k nemu aj príslušenstvo.ale neviem,ako sa ten mixér používa,ako sa s ním narába a ani z príslušenstva neviem čo na čo je.mohli by ste mi prosím Vás poradiť?a nie je ten mixér hlučný?aby mi deti neplakali keď mixujem.díky.
Toto ako vazne? 😃😃😃
ano vážne,ja som Monika z košíc a mám dve dievčatká,dvojičky.
ale ja som naozaj Monika z košíc a naozaj mám aj dvojičky.
len ja neviem ako ho mám používať ten ponorný mixér .
neviem,ja s tým neviem vôbec mixovať
Aha, mixerovy fantom sa vratil 😃😃😃
@moniniko ahoj, dlho si tu nebola.. kde si sa tulala?
toto individuum chodilo mixovat aj na ine forum....
Inak, este daaavno pradavno, ked mala to svoje plodne obdobie, ked som ju videla mixovat naraz na niekoľkých fórach, som rozmyslala, co vlastne cloveka vedie k tomu, aby zakladal taketo temy. Ved to nemoze byt zdravy clovek. To vazne existuje nejaka obsesia mixerom alebo take nieco?
Ak tato osoba naozaj ma deti, tak si vobec neviem predstavit, ako to u nich doma funguje
@diewcatqoo ona sa objavuje v takých vlnách...evidentne ,keď tu nie je, tak má správne dávkovanie.
Čo už,v podstate každý máme nejakú úchylku🙄
@korunka1 to som si vsimla, ze ma take vlny, ze raz mixuje, potom sa odmlci. Tiez mi napadlo, ze ked tu nie je, asi sa vtedy lieci
Viem, ze kazdy ma nejaku uchylku... ale.. byt posadnuty mixerom.. 🤔 aj ked teda urcite existuju aj horsie veci. Mozno budme rady, ze otravuje len s mixerom a nie niecim inym 🙂
ahojte,mám v hrnci polievku a nakrájané kúsky mäsa,lenže neviem ako to s tým ponorným mixérom rozmixovať,ako s tým mixérom pohybovať a či nebude príliš hlučný.poradíte?Ďakujem
No ja mam dost
Kriste :D ale aspok, ze nezalozila dalsiu diskusiu 🙂
ahojte,tak predsa len som mixovala s ponorným mixérom,mäsové a jablkovo-banánové pyré som spravila.s mixérom som pohybovala trochu hore a trochu dole a čo sa týka hluku mixér iba trochu prdel,a po mixovaní som pozrela moje dievčatká-dvojičky,spali pokojne.vôbec ich to nezobudilo.
Lepsie ako citaty na kazdy den, poprosim viac mixovacich prispevkov a zazitkov
@moniniko to vážne?