Posedenie a občerstvenie

24. okt 2021

Ahojte, vy ste tu take sikovne gazdinky, tak potrebujem od Vás radu😊 mame pracovne posedenie o 13 ludoch s tým, že robím pravú ruku zvolavatelovi. Pisal mi, že asi by bolo vhodne poriešiť aj nejaké obcerstvenie, ale nema/m potuchy, čo by bolo vhodne. Vzhľadom asi aj na kovid by to nemalo byt niečo ako soletky, chipsy, oriešky, niečo na “namacanie”(kde ľudia chytajú opatovne obliznutymi prstami dane jedlo😀), ale čo by bolo prosím vhodne, keďže to bude v čase večere a môžu byt hladní? Bude sa jednat hlavne o mužov.
Nie som si ista, či by som vedela pripraviť vizuálne pekne obložené chlebicky, ale napr viem spravit celkom dobre pomazanky. Povedzme natrieť na mieste bagety dvoma druhmi pomazanok + nejaké slane croissanty? Alebo čo by sa Vám zdalo vhodnejšie? Dakujem za rady😊

vanda323
24. okt 2021

Mini rezniky...potešia vždy

marca12
24. okt 2021

Mozes objednat oblozene chlebicky alebo spravit oblozene kanapky. U nas maju kanapky (oblozene bagety) velky uspech. Su male a tak ich vies aj vizualne pekne nadekorovat a mas vela moznosti,co na ne ulozit rozne pomazanky dozdobit salatom,zeleninou alebo sunkove,salamove s olivami syrom,hroznom.

lindous
24. okt 2021

Mne ako prvé napadli rôzne slanosti z kysnutého/lístkového cesta alebo pagáče, to sa vždy dobre zdzobká a tiež obložené misy - mäsová, syrová, pekne naaranžované so zeleninou a ku tomu nakrájané pečivo, nech si naberie každý čo má rád 🙂 lebo ja jednohubky a chlebíčky vždy oberám, keďže zo zeleniny môžem máloktorú 😅 😂

domkad
24. okt 2021

Kúpiš tortilly, v strede narežeš do polovice ,opečieš a naplníš čím len chceš a poskladaš do trojuholníka. Ľahké,sýte,efektné,rýchle a chutné.

lula3108
24. okt 2021

Objednaj pagace, a tie spominane knapky alebo jednohubky, daju sa objednat na viacerych miestach a vyzeraju krasne. A k tomu strudle alebo nejake mensie kolaciky, pripadne slane aj sladke tartaletky alebo ine mini kolaciky. Este vyzeraju super sladke pohariky ako coko pena alebo pana cotta.

kkovacovak
24. okt 2021

My mávame na poradách klasické chlebíky alebo rôzne kanapky. Asistentka objednáva aj rôzne koláče. Malé moravské alebo skrátka také z ktorých nie je bordel a jednoducho sa to zje. To je taká klasika. Ale pomazánky tiež neurazia podľa mňa. Pagáče alebo podobné slané pečivo.

lula3108
25. okt 2021

Hlavne daj na stol veci ktore sa daju zjest na par sust, kedze urcite budu vela rozpravat a hlavne nech z toho nic nepada a nedroli to. A tiez ziadna cibula ani tuniak ani aromaticke syry, tiez to neni prijemne ked su v zasadacke zatvoreny a citia to pod nosom. A tiez nic co nevydrzi tie dve tri hodiny na stole bez roztopenia alebo vychladnutia alebo aj obschnutia. My davame pri nedolezitych stretnutiach aj fornetty, nestane sa tomu nic na stole, je to male, na jeden hryz a teda ludi to ma rado.

catlyn
25. okt 2021

Ahoj ja som velmi prekvapena nakolko sa jedna o pracovne stretnutie, ze sa chystas Ty robit nejake pomazanky a pytas si kulinarske rady. Ved toto sa riesi cez catering. Urcite sef nemysli, je budes doma vycarar a vypekat. Spytaj sa v akej cene mas jedlo objednat a podla toho sa zariadis ci oblozene chleby alebo nieco teple.

autor
25. okt 2021

@catlyn jedna sa o neformálne pracovne stretnutie po pracovnej dobe, šéf to bude platiť zo svojho, tak som mu chcela pomôcť, lebo už bude platiť nealko a vino a prenajom salóniku.
Dakujem baby za usmernenie, tak upeciem len nejaké slane s tým, že dokúpime nejaké kanapky.