Ahojte maminky , mam prvé dietatko a preto mi to robi celkom problem , lebo mam pocit ze papa stale sokola to iste.Prosím nenapsete mi recepty ( od slova do slova radsej) co davate detickam je mi jedno ci su to ranajky,desiata,obed,olovrant, vecera hlavne nejake potrebujem ...dakujem vam za kazdy jeden komentar ❤
Rocne dietatko by uz malo jest to co ostatni clenovia rodiny, ale bez prilisneho solenia, korenin, papriky a pod. Nie je uz potrebne varit mu nieco specialne ine ako ostatnym doma, ked bude vidiet, co jedavas ty a manzel, tak aj dieta sa to nauci lahsie jedavat....a desiata a olovrant-najma ovocie a zeleninka..
Ja roesim to iste, ano mal by papat vsetko ale jednak mu ani nechuti, polievky hocake robim; nic nechce, len furt dookola kuracina mrvka zemiak; aj to musim mixovat, lebo sa so vsetkym vacsim dusi :/
@ebi88 tak mu davaj ranajky, obed a veceru a medzi tym len jablcko, alebo jogurt. Obcas dieta pojeda stale nieco cez den, a to potom nechce uz papat,.co sa navari. Mozes varit a vysvetlovat, co to je a ake je to dobre. To uz len zo zvedavosti potom ochutna 😉
mužete kouknout nejaké recepty z mého blogu 🙂 https://www.facebook.com/pg/PrikrmyareceptyodKa...
Uz mozes davat skoro vsetko , co jes aj ty, ale s min. Soli. Napr jablco na desiatu, alebo olovrant, zeleninove polievky (spenatova, porova, brokolicova s mrkvou....), ryzu s lososom a zeleninkou. Vajicko s chlebikom, cervenu i hnedu sosovicu s mrkvou a petrzlenom, ....