Ahojte. Prosím poraďte dobrý odšťavovač, ktorý máte odskúšaný. Taký, ktorý zvládne nielen ovocie, ale aj zeleninu - hlavne mrkvu, má väčšiu nádobku. Primeraná cena do 120 eur....ďakujem za pomoc
@xxxxxnnnnn ja mam tiez catler4010 zvlada vsetko 😉odporucam... na nete kupis od 179eur...prip. porovnaj parametre a cenovo najdi nieco podobne danej kvality.... lacnejsie ostavovace su skor ako drtice.... 😖
Ďakujem
A trošku lacnejšiu verziu - tak do 120 eur?
Nikto nič?? Žienky, poraďte prosím........
tiež súhlasím s názorom, že najkvalitnejší je catler
no ja mam zelmer je 1500 vid video a nedam na neho dopustit. Je pravda ze ked uz mam dost makke ovocie tak mi to neodstavi, ale mam chutne pire na vyzivu, ktoru uz iba trocha pevarim a je to.
https://www.youtube.com/watch?v=9kbY-ISrltEmoulinex, ten najsilnejsi JU650 XXL 1000 watt, kupili sme ho v akcii za nejakych 105 EUR a normalne stoji tak 160, su aj lepsie, ale tie okolo 300 EUR a funguju na principe lisu, to je este lepsie
@zuzana909 @evelin.lopez baby a preco to neodstavi makke ovocie? Ja som sa tesila, ze si spravime take freshe co predavaju v nakupnych centrach (jablko, banan, pomaranc, maliny....)
@yennn no ja som si myslela tiez ze mi to odstavi aj makke, no v navode som sa docitala ze nie. A ked som skusala odstavit ostruziny, vnutro sa mi cele zapchalo a kopec stavy ostal vo vnutry :( a pritom to je snek, takze by to mohlo ist. Neviem ake ostavovace toto dokazu ked nie snekove.
@evelin.lopez hm tak to je sklamanie ☹ Kazdopadne som rada a dakujem za upozornenie
Čo máte ten Catler 4010, dá sa v ňom odšťaviť aj zelenina? Brokolica, uhorka, cvikľa, mrkva a podobné? Prípadne stopkový zeler? A ešte by ma zaujímalo, nemali ste s ním žiadny problém? V recenziách som sa totiž stretla s viacerými prípadmi, keď sa im pokazil displej, čo je vraj častý problém u tohoto typu odšťavovačov.
ja mam Kuvings, je vykonny, aj na zeleninu, ma hrube hrdlo, nemusim krajat na malinke kusky, mam ho uz dlho a som spokojna.
http://shop.vitarian.sk/kuvings-b6000-205#FFFFFF
tiez odporucam cetler JE 4010 🙂
my mame kuvings revo830, robim na nom aj smothies a mandlove mlieko
tak mi máme super odšťavovač, dá sa na ňom odšťaviť aj zelenina aj ovocie (okrem mäkkého ako jahody, maliny, ...), ale bol drahší ako si dala limit, je to cetler JE 4010, ja som s ním maximálne spokojná 🙂