Poraďte marinádu na bravčové karé

patka6
12. jún 2012

dakujem🙂

anjelicek26
12. jún 2012

@patka6 - ja davam olivac, rozmarinove listky, sojovku, cerstvy posekany cesnak, sol, uplne staci..pokrajam na 1,5cm siroke platky... ku mäsku robim dusene salotky a mrkvu, pridam stavu z mäska a podusim... mäsko inak len opeciem na panvicke asi minutku z kazde strany a necham dojst v rure len na 120 stupnov asi stvrt hodinu.. je nenormalne mäkucke, chutne, nasi k tomu maju najradsej zemiakovu kasu, ale sli by asi aj opekane zemiaky.

patka6
autor
12. jún 2012

@anjelicek26 a do rury ho das len tak na sucho?

anjelicek26
12. jún 2012

@patka6 - s trochou stavy z mäska, ale minimalne, na tak nizkej teplote sa tomu nic nestane.. len je nenormalne mäkkucke potom....

mooka
13. aug 2012

@anjelicek26 ja som karé robila dnes, neviem, čo som pokazila, ale ja som ho mäkučké nemala :( marinádu som si spravila večer a nechala som mäsko v nej v chladničke do druhého dňa, potom som ho osmažila na panvici a nechala prikryté dopiecť v rúre na 120 stupňoch štvrť hodinu, ale nebolo dopečené, tak som ho nechala ešte asi 10 minút a zvýšila teplotu a mäsko bolo také suchšie, kde som spravila chybu? ďakujem za každý postreh 🙂