Poraďte krém na cupcake

5. okt 2024

Viete poradiť krém na cupcake, ktorý sa podarí aj zaciatocnikovi?

faasx
5. okt 2024

Hned ti pošlem. Ale myslím si, že keď má človek recept a ide podľa neho od postupu, nič nepokazí.

autor
5. okt 2024

@faasx minule sa mi neviem akým zázrakom podarilo preslahat šľahačku a tým pádom to vôbec nedrzalo tvar

zuzikak
5. okt 2024

slahacka z kelimku (nie sackova ani z krabicky) ale od firmy Kunin (nie rajo ani ostatne) a vyslahas ju tak na tuho, ze nepotrebujes ani krem. Pripadne primiesaj k slahacke mascarpone ale treba pridat cukor lebo samotny mascarpone nema ziadnu chut. Stuhne ti to krasne a udrzi si tvar.

autor
5. okt 2024

@zuzikak netreba stuzovac alebo niečo? Chcela by som aj potravinárske Farbivo pridať

zuzikak
5. okt 2024

tato slahacka je fakt super a plus mascarpone nepotrebujes ziadne stuzovadlo. Ja tak robievam plus tiez niekedy davam potravinarsku farbu.