Viete poradiť krém na cupcake, ktorý sa podarí aj zaciatocnikovi?
@faasx minule sa mi neviem akým zázrakom podarilo preslahat šľahačku a tým pádom to vôbec nedrzalo tvar
slahacka z kelimku (nie sackova ani z krabicky) ale od firmy Kunin (nie rajo ani ostatne) a vyslahas ju tak na tuho, ze nepotrebujes ani krem. Pripadne primiesaj k slahacke mascarpone ale treba pridat cukor lebo samotny mascarpone nema ziadnu chut. Stuhne ti to krasne a udrzi si tvar.
@zuzikak netreba stuzovac alebo niečo? Chcela by som aj potravinárske Farbivo pridať
tato slahacka je fakt super a plus mascarpone nepotrebujes ziadne stuzovadlo. Ja tak robievam plus tiez niekedy davam potravinarsku farbu.
Hned ti pošlem. Ale myslím si, že keď má človek recept a ide podľa neho od postupu, nič nepokazí.