Poraďte foodblogerov alebo kuchárov/pekárov, s ktorými máte prípravu jedla odskúšanú

21. dec 2024

Ahojte. Hľadanie receptu na varenie alebo pečenie ma okráda o veľa času a niekedy to ani nedopadne najlepšie. Keďže do receptov príliš nezasahujem, tak sa snažím nájsť najlepší.
Odporúčte foodblogerov alebo kuchárov/pekárov s ktorými máte prípravu jedla odskúšanú a hodnotíte ich pozitívne.
Od koho čerpať inšpirácie s takmer zaručeným skvelým výsledkom.

biba_18
21. dec 2024

mohla by si k vareniu pristupovať s otvorenejšou mysľou 🙂 recepty sú fajn, ale skôr ako inšpirácia ... samozrejme základné postupy je dobré poznať - ale ten zvyšok - by už mal byť na tebe ...

autor
21. dec 2024

@biba_18 Toto nie je predmet diskusie. 🙂 Napísala som to tak schválne, aby tie recepty boli dosť dobré aj samotné podľa receptu, tak vyselektujem tie horšie od lepšich.

biba_18
21. dec 2024

ako vieš vyselektovať ak nevieš sama variť bez receptu? to ma len tak zaujíma, nedáva mi to zmysel ..

rozculena
21. dec 2024

ja som dnes môjmu kamošovi chatGPT napísala iba mäso,ktoré mám a dal mi pár receptov...skombinujem si nejaké dokopy a tak to uvarím

autor
21. dec 2024

@biba_18 Celé si to nepochopila. Jednoducho stačí odporučiť osobu.. nič viac. Nemusí byť každá diskusia o vašich názoroch, keď sa niekto niečo konkrétne pýta, tak chce odpovede a nie úvahy.

biba_18
21. dec 2024

myslím že nechápeš ty. ja som ti odpoveď dala...

autor
22. dec 2024

@biba_18 nevidim žiadne meno.. takže ťažko.
Rada čerpám od konkrétnych ľudí s ktorými mam skúsenosť, nechce sa mi na vareche hľadať medzi amatérmi, keď určite sú schopní ľudia čo majul meno.

frflos_nespokojny
22. dec 2024

autor: cize si to asi nepochopila, tak ti to vysvetlim. teba okrada hladanie receptov o tvoj drahoceny cas!
druhy clovek moze stratit roky casu hladanim, skusanim, financii, potom pride sklamanie z neuspechu a ty chces nieco na tanier super a hotove ako len tak zadarminko.
to je silna kava a aby si sa nemusela za seba hanbit, tak este anonimne.
je mi s toho zle 👎

rozculena
22. dec 2024

tak čerpaj od konkrétnych ľudí,s ktorými máš skúsenosti.Načo ti my máme odporúčať niekoho,s kým skúsenosti nemáš.....

simik22
22. dec 2024

Ja rada varím podľa stránky “ bonvivani”

nika11103
22. dec 2024

Ahoj , ja si zvyknem hľadať najprv recept od Viktora Nagyho, je to mladučký chlapec ale neeeskutocne šikovný a páči sa mi jeho štýl, pekne všetko vysvetlí, ma kanál na YouTube 🙂

skusihu
22. dec 2024

Občas na fb kliknem na "tehotnej kuchar" pre inšpiráciu.

really8
22. dec 2024

Recept od starkej, ucitel z hotelky

really8
22. dec 2024

@frflos_nespokojny to co si napisal za kravinu😂😂😂

beky223
22. dec 2024

Pre mňa sú to bonvivani, lenivá kuchárka, Klaudi rimka, ondrovahudebni.. síce ja som typ, čo vari odoka, ale títo ma momentálne inšpirujú najčastejšie

lamonita
22. dec 2024

Jahodiss

oli18
22. dec 2024

Varenie je o fantazii a vlastnej chuti
Podla receptov len peciem, aj to nie kazde cesto, varim podla vlastnej fantazie a surovin, ktore mam momentalne k dispozicii. Ty skratis sice cas hladanim receptu, ked ti tu napiseme typy, ale zabijes ho v obchode nakupovanim surovin, ktore budes podla receptu potrebovat.

amonet
22. dec 2024

tehotnej kuchař

lula3108
22. dec 2024

Ja mam overenych lapetit, laska v hrncoch a premakane recepty ma metalhead in the kitchen. A tiez kuchyna lidla alebo bonviani ak hladam nieco konkretne. Tiez mam rada recepty takto od overenych ludi a nie cez prvy odkaz co mi google najde.

jazula
22. dec 2024

Za mňa tiež bonvivani a pozri na FB aj Tinkine recepty, zopár veľmi zaujímavých a pritom jednoduchých/rýchlych receptov som od nej už vyskúšala. A moja mama nedá dopustiť na Tehotnej kuchař.

tetapetra
22. dec 2024

Tiež sa inšpirujem presne tými, ktorí tu boli vypísaní. Lapetit - palacinky, štedrak, tehotnej kuchár - mäso, bonvivani - od nej sa inšpirujem.najviac. a ten mladý chalan je tiež bomba

tinkavvv
22. dec 2024

Moja najoblubenejsia je z ig - stvory z kuchyne. Ma tri knihy, vsetky mam a velmi ich mam rada. Vacsinu veci varim/peciem podla nej.

zaphyra
22. dec 2024

Bonvivani, Victor Nagy, Tehotnej kuchař

slavicek8
22. dec 2024

Na pečenie - Miša Landová- víkendové pečení.. zatiaľ sa mi ani raz nestalo, že by mi niečo podľa nej nevyšlo ak som krok po kroku dodržala postup 🙂

lopka1313
22. dec 2024

Kucharka pro dceru. Vysvetluje presne postupy aj s vysvetlenim. Vela veci robim podla nej. Vela si zjednodusujem podla seba, ale pre zaciatocnika je fakt super. Mam vsetky jej knihy, plus ma recepty aj na nete, aj ked s blogom uz tak trosku skoncila, kedze jej zistili nejake intolerancie...

taktotedanie
22. dec 2024

Rimka, kukucka.pecie, jahodiss,

taktotedanie
22. dec 2024

Ondra Zahaluk, pyco, neplechanaplechu

taktotedanie
22. dec 2024

Senada.greca ak chces ultra fit

Potom stvory z kuchyne, surova dcerka, viktor nagy, tehotnej kuchar

pralinka86
22. dec 2024