Poraďte dobrý recept na obed a chutný koláč

ludkai15
2. feb 2017

Ahojte,
idem s k Vám po radu. V stredu mi prídu na návštevu kamošky, keďže budú u nás celý deň chcela by som im niečo dobrého uvariť. Keďže hľadanie po nete je neúspešné obraciam sa na Vás. Mohli by ste sa podeliť so svojimi najlepšími receptmi, chutnými jedlami? 🙂 Popri obedíku môžu byť receptíky aj na dobrý a chutný koláčik 🙂
ĎAKUJEM KRÁSNE 🙂

evittam
2. feb 2017

@ludkai15 Jamieho rizoto😉 a nejaky jednoduchy kolac-napr.nepecenu ovocnu tortu.😉

liv1
2. feb 2017

U nas je top viedenska rostenka s ryzou a kyslymi uhorkami, a dezert napr sarissky jablkovy kolac od magalovej to vygooglis 😉. Nie kazdy vsak moze mat rad cervene maso, tak ja ked pride napr rodina, robievam aj plnene kurca, to ma kazdy rad 😉. A co miluje kazda moja navsteva, je "quiche lorraine" 🙂

sykorkauhliarka
2. feb 2017

obed ti neporadim ale uzasny kolac je tento https://bonvivani.sk/recepty/gateau-magique-au-...

mimik3
2. feb 2017

U nas je vzdy vdacne jedlo ,,ciferske rezne,, so zemiakovym pyre...
Bravcove kare narychlo opecies z oboch stran v oleji, poukladas do zapekacej misy (na plech)... Sampinony oprazis na cibulke, das na kazdy platok masa, a na vrch sunku a syr. Podlejes vypekom z masa a smotanou (na slahanie). 😊
Kolac (rychly a dobry) vyskusaj ,,cokoladovy bez vajec,, (tak ho vygoogli, nemam pri sebe recept) .. Staci potriet dzemom a poliat cokoladou a je vazne dobry 😊

marosinecko
3. feb 2017

U nás 🔝vedie nepečená ovocná torta a važecká pochúťka 😉🖒🌮

zabina27
3. feb 2017

@mimik3 predpokladam, ze to maso este pecies - ako dlho asi? dakujem 🙂

fadama
3. feb 2017

Ja som robila mojej nedávnej navsteve svieckovú s domácou knedlou vsetko zjedli a velmi vychválili a robila som im este dezert orechové kosíky.

mimik3
3. feb 2017

@zabina27 ano, samozrejme peciem, to som zabudla napisat 😂
Netusim kolko, vzdy od oka, ako sa mi paci syr...

nefertiti7
3. feb 2017

Ja by som jablkovu strudlu...s tvarohom a skoricou..aj liskove cesto je fajn.....rýchle a chutné. A obed...zemiaková kaša...a kuracie rezne v cesticku a uhorku..stavu a super.