Poradíte mi nejaku chutnu znacku rybích prstov, Dakujem
Moc casto ich nemavame, ale ked tak tiez z Lidla, pomer kvalita a cena je asi najlepsi. Teraz maju dokonca XXL balenie kde je ten pomer este lepsi 😉
ja kupujem v nitrazdroji, CBA rytie prsty, moje baby zjedia len túto značku rybích prstov
ja kupujem v Jednote,ktore maju modru kockovanu krabicu...moji deticky len to zjedia..
Tiez kupujem v LIDL a robim ich len v rure na papieri na pecenie 🙂
len Lidl, a tie aj vyhrali v testoch cca dva -3roky
Ja ich tiez robim v rure , to su veci ktore samozrejme dobre rybie prsty musia mat:
- moznost spravit ich v rure deklarovanu na obale (naco vysmazat na oleji je to potom mastne a nie tak vhodne pre deti) - tak ich mmch aj robim, podla toho navodu kde je cas aj teplota pri akej sa maju robit, nemam ich teraz doma ale ked su tvrde tak skratka boli v rure dlho a najskor aj na vyssej teplote, lebo teda uz fakt nie je nic lahsie nez dat prsty do truby, robim to vacsinou ked nic ine nestihame...
- a potom samozrejme aby neboli mlete nakolko take gebudziny kde su pomlete su vzdy so zvyskov menej kvalitneho masa plus naco prisady ked mozem mat ciste masko
už teraz nekupujem,nemám komu,ale kupovala som NEMLETÉ a boli super,taká modrá krabica
Lidl, pecieme v rure na papieri. Skusili sme vseliake, ale tieto vyhravaju.
iglo🙂
Lídl - tie sú perfektné. No najhoršie sú z kauflandu - taký zelený obal. Smrdia, ryby to ani nevidelo. Nikdy viac. 😝
Testované produkty (zobraz v tabuľke)
Hodnotenie podľa časopisu D-TEST 🙂
Lidl Ocean Trader / rybí prsty veľmi dobre (83 %)
Fine Food Fish Fingers dobre (74 %)
Nowaco VIKI rybí prsty dobre (74 %)
Aro Rybí prsty dobre (71 %)
Frosta Golden Fish Fingers dobre (68 %)
Nowaco exclusive rybí prsty dobre (66 %)
Nowaco Dětské rybičky uspokojivo (58 %)
Nowaco Rybí prsty uspokojivo (56 %)
Iglo Rybí tyčinky uspokojivo (53 %)
Billa clever / rybí prsty uspokojivo (52 %)
Ocean Catch Rybí prsty dostatočne (31 %)
Spar S budget / rybí prsty nedostatočne (14 %)
Tesco value / Fish Fingers nedostatočne (9 %)
Albert Euroshopper / rybí prsty nedostatočne (8 %
Nowaco a Cba
rybie prsty podľa mňa nebudú nikdy veľmi kvalitné.
ja kupujem v lidli su taká modrá krabica a hlavne su nemleté - manžel a deti chcú iba tie .