Ahojte idem si po radu, dnes som videla na nete taky recept ze obalim kuracie maso proste normoane muka,vajco,struhanka a po medzi to do stredu dam sunku a syr dam to na zemiaky a do truby ako som to piekla tam ziaden vysledok...Zlakla som sa hned som to vybrala samozrejme som to nechcela pokazit tak som to dala na olej.Kedze rezne su hrubsie tak sa zle pecu a struhanka mi uz opadava tak mi preletel jeden napad ze ich urobim v panvice normalne a potom este dam do plechu a dam na to syr a zapiect myslite ze to pomoze dakujem😍👌🏼
@diewcatqoo Som obalila masko a pomedzi to som dala syr a sunku, nakrajala som zemiaky dala do sklenej misky na to som dala tie obalene rezne a dala piect 🙂, ibaze sa to pieklo 30minut a ziaden vysledok tak som si povedala ze ich dam do oleja vyprazit ibaze su dost hrube tak som to vyprazila ako sa dalo dala na dalsi plech a dala na to syr a chcem to dat teda do tej truby snad sa to urobi ako hovoris 🙂
@babyprinc no 30 min je malo, ja zemiaky peciem minimalne 45 min. A jasne, kludne to takto sprav s tym masom. Ja som to uz niekolkokrat robila a bolo to fajn. Keby si to robila len na panvici, stred by sa mozno neprepiekol dobre a to pri kuracom mase neriskuj. Tak nech sa podari a potom dobru chut 🙂
@babyprinc ahoj... co? ja sa v tom nejako stracam 🙂 sunka a syr v kuracom mase, obalene v trojobale a k tomu zemiaky? A vsetko spolu piect v rure? A co si na tom pokazila, ze ziaden vysledok? Nerozumiem nejako.
Inak ale hej, mozes vysmazit na panvici a dat to potom este do rury, aby sa to prepieklo poriadne aj v strede a kludne daj aj syr.