niaky tip na nedelni obedik? dakujem
🙂 my mame kacicu knedlu kapustu
pizza rezne ryža a salatík , polievočka sliziková 🙂
Sviečkova,knedla a slizikova polievka 😵
mi budeme mať po dlhom čase grilované kura, ryžu a samozrejme polievočku
hovadzie dusene, hribova omacka a knedla, alebo aj zemiaky, alebo zajac na divoko a hranolky, alebo pecene kurca a ryza, a cestoviny su vzdy in
Mi budeme mať zajaca na smotane
Neni už neskoro o 12:30 ? No šak bude aspon večera 😉 😀 ... Což takhle dát si špenát ?
My mame zasmazkovu zeleninkou polievocku s haluskami, zemiakovu kasu a udenu krkovicku uvarenu...mnam 🙂
ja som robila rýchlovku - dve veľké cibule pokrájať na kolieska, podusiť do mäkka na oleji, zaliať pohárom bieleho vína, dvomi pohármi vody, šupnúť tam kocku bujónu, povariť. Na tanieri posypať krutónmi a strúhaným tvrdým syrom - francúzska polievka.
Kuracie prsia pokrájať na medailónky, okoreniť, opiecť na oleji, osoliť, dať do zapekacej misky potretej maslom a posypať nahrubo strúhaným syrom. Zvyšok oleja zaliať kečupom, šlahačkou (ja som dala biely jogurt), môže sa pridať aj trochu mlieka, zaliať mäso na miske a dať zapiecť. Fajn sú k tomu varené zemiaky, zeleninová obloha, ja som robila ryžu - všetko hotové za necelú hodinku. 🙂 nezabudnúť zbytok vína vypiť po obede 😀 😀 😀 😀
telacie na smotane a halusky,masovy vyvar so slizami 😉 samozrejme vsetko bezlepkove 😎
čo dnes varíte . tam máte inšpirácií milion peť. netreba hneď novú diskusiu zakladať😀
my sme mali kura a rýžu
stručná otázka 😉 mala si napísať koľko máš v peňaženke,koľko času a nervov chceš na to varenie minúť,koľko máte papkáčov ,ženy,muži,deti...a asi by som ti napísala,čo mne vraví moja dcéra- navar čo chceš,hladný zje všetko a komu nááhodou nebude chutiť,ten má chleba s maslom 😀
a my kačku,kapustu,knedle, a keďže ja a moje deti nejeme kačku tak pečené údené a krkovička...........a aby mi nebolo smutno že v pondelok nevarím tak stihnem ešte ešte jeden chod uvariť v nedeľu a to .......španielský vtáčik a ryža......... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 lenže ja to jem iba so zemiakovou kašou........... 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
neni tu ciste nahodou takato tema a dost velka??
niaky rizek a krumpľu 😀