Ahojte s priateľom máme nás prvy novy bytik, nedelu nás pride prvý krat pozrieť jeho rodina cca 8 ľudí dokopy sú pozvaní až na 14.00 takže obed pre nich chystať nebudem poradíte co pripraviť na pohostenie? Jedlo, pitie, napiect? Sú dosť vyrecni takže predpokladám ze sa zdržia a budú aj hladní po čase 😂 niečo ako cesnakové očká a podobné nudné klasiky chytať fakt nechcem.. Nezabite som mladá prvý krát chystam sama takéto pohostenie
Však ak vyhladnú, objednáš Mekáč cez Wolt a je vybavené 🙂
Cestovinovy salat s kuracim masom a ananasom, pizza slimaky, vinko k tomu, zo sladkeho traseny kolac, popripade marlenku. Na stol zo slaneho este oriesky a cipsy. Ak su fajnovi na jedlo,tak mas co robit a hutat nad pohostenim,ak su pohodaci,tak Vas nepridu povyjedat😁 toto mam osvedcene, manzelova rodina je doost velka a z toho sa aj najedia a este aj domov nabalim 😀 samozrejme.nerobim to iste stale ked pridu...
@potkan212 😂 neeeee neprídu kamaráti v našom veku, ale rodina... no to mi babka asi rovno hodí o hlavu co som to za gazdinu 😅
suhlasim s tandrea + den predtym sprav nepecenu tortu z kyslych smotan piskot a ovocia + upec zakusok, ktory oblubujete
Kúp pizza cesto. Bryndzu zmiešaj s lyžicou kyslej smotany a rozotri na cesto. Posyp nadrobno nakrájanou slaninou, červenou cibuľou nakrájanou na kolieska a daj upiecť do červena. Úspech zaručený 😉
Ja som mala minule návštev u a spravila som plnené mini slané croasanty...naplniť ich môžeš napríklad syrom a šunkou plus nejaká pomazánka atď...máš dosť na výber...croasanty som kúpila v Lidli...ďalej som spravila mini rezniky
Náhodou ja mam cesnakovu nátierku rada a vždy keď ju spravím, tak sa zje celá 😂 ale keď nechceš to, môžeš nejaký salamovy šalát alebo hermelinovy alebo zo surimi tyčiniek. Teraz je celkom v kurze taky ten s ananásom a zelerom. K tomu bagety nakrájať a inak klasika, studené misy salamove, syrové, tycinky, nite, niečo sladké, keksy alebo upec koláč. Pripadne tortilove rolky, ale ako čítam, že príde aj babka, tak budú asi skôr na klasiku
@zuzanaokasova tito kremese su super.
https://pin.it/7fyhXJ7
https://pin.it/WF0OfHC
@zuzanaokasova toto je mňam, ale jedla by som to u nás len ja..
Najlepsie su klasicke chlebicky, cim viac extra chces byt tym podla mna horšie.
Ahoj ja som tak pripravovala , studenú misu t.j. 3druhy šunky ,2druhy suchej salámy , syry. Ďalší tanier zelenina a ešte som k tomu robila zemiakový majonézy šalát a chlieb . Všetci boli spokojni .