Poobedné pohostenie pre rodinu

22. sep 2021

Ahojte s priateľom máme nás prvy novy bytik, nedelu nás pride prvý krat pozrieť jeho rodina cca 8 ľudí dokopy sú pozvaní až na 14.00 takže obed pre nich chystať nebudem poradíte co pripraviť na pohostenie? Jedlo, pitie, napiect? Sú dosť vyrecni takže predpokladám ze sa zdržia a budú aj hladní po čase 😂 niečo ako cesnakové očká a podobné nudné klasiky chytať fakt nechcem.. Nezabite som mladá prvý krát chystam sama takéto pohostenie

tandrea2
22. sep 2021

Ahoj ja som tak pripravovala , studenú misu t.j. 3druhy šunky ,2druhy suchej salámy , syry. Ďalší tanier zelenina a ešte som k tomu robila zemiakový majonézy šalát a chlieb . Všetci boli spokojni .

potkan212
22. sep 2021

Však ak vyhladnú, objednáš Mekáč cez Wolt a je vybavené 🙂

vamajka
22. sep 2021

@potkan212 Preboha to akoze fakt?

optame
22. sep 2021

Cestovinovy salat s kuracim masom a ananasom, pizza slimaky, vinko k tomu, zo sladkeho traseny kolac, popripade marlenku. Na stol zo slaneho este oriesky a cipsy. Ak su fajnovi na jedlo,tak mas co robit a hutat nad pohostenim,ak su pohodaci,tak Vas nepridu povyjedat😁 toto mam osvedcene, manzelova rodina je doost velka a z toho sa aj najedia a este aj domov nabalim 😀 samozrejme.nerobim to iste stale ked pridu...

autor
22. sep 2021

@potkan212 😂 neeeee neprídu kamaráti v našom veku, ale rodina... no to mi babka asi rovno hodí o hlavu co som to za gazdinu 😅

vamajka
22. sep 2021

suhlasim s tandrea + den predtym sprav nepecenu tortu z kyslych smotan piskot a ovocia + upec zakusok, ktory oblubujete

zuzanaokasova
22. sep 2021

Kúp pizza cesto. Bryndzu zmiešaj s lyžicou kyslej smotany a rozotri na cesto. Posyp nadrobno nakrájanou slaninou, červenou cibuľou nakrájanou na kolieska a daj upiecť do červena. Úspech zaručený 😉

vanda323
22. sep 2021

Ja som mala minule návštev u a spravila som plnené mini slané croasanty...naplniť ich môžeš napríklad syrom a šunkou plus nejaká pomazánka atď...máš dosť na výber...croasanty som kúpila v Lidli...ďalej som spravila mini rezniky

som_ponorka
22. sep 2021

Náhodou ja mam cesnakovu nátierku rada a vždy keď ju spravím, tak sa zje celá 😂 ale keď nechceš to, môžeš nejaký salamovy šalát alebo hermelinovy alebo zo surimi tyčiniek. Teraz je celkom v kurze taky ten s ananásom a zelerom. K tomu bagety nakrájať a inak klasika, studené misy salamove, syrové, tycinky, nite, niečo sladké, keksy alebo upec koláč. Pripadne tortilove rolky, ale ako čítam, že príde aj babka, tak budú asi skôr na klasiku

zuzanaokasova
22. sep 2021

Takto to vyzerá...

zuzanaokasova
22. sep 2021

Medové krémeše...

ibrunova
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ibrunova
30. sep 2021

@zuzanaokasova toto je mňam, ale jedla by som to u nás len ja..

catherinah
30. sep 2021

Najlepsie su klasicke chlebicky, cim viac extra chces byt tym podla mna horšie.