Ahojte, prosím vás mne už dochádzajú inšpirácie. Poraďte mi čo by som mala spraviť na obed, polievka - druhé jedlo . Ďakujem za všetky inšpirácie 🥳
Pondelky su na dojedanie zbytkov z nedele a na nenarocne jedla. V tomto obdobi sa je hlavkovy salat napr. s mukovymi haluskani s vajcom alebo ak zostala dobra stava z masa, zvykla som uvarit iba kolienka a spojit ich s touto stavou. Syr navrch len ako bonus, nemusi byt, ale k tomu hlavkovy salat ano!
My budeme mat nieco s cerstvym spenatom zo zahrady. Este musim vymysliet rychle jedlo, asi cestoviny.
My dojedame nedeľu. Čiže rezne, zemiaky, uhorky a vývar.
Pecena fasirka,zemiaky ,salat z cvikle a cinskej kapusty
@lenka1993 tiež by som rada dojebala ale keďže sme mali včera krstinky a veľkú hostinu v reštaurácii tak sa mi variť neoplatilo 🤣
@bazarik1080 dojedala* pardon
@bazarik1080 ja som tiež včera nevarila, boli sme na výlete! Dnes budem variť strukovinovu polievku a krídelká kuracie mam v marináde a nejaký šalát
Polievka paradajková, luskova, tekvicova, bryndzová, brokolicová. Druhe hocijake cestoviny, špagety, rizoto alebo kus masa co sa pecie sam v rure
Ja milujem polievku hokaido, torteliny plnené mäsom....
Stroganov,....ja tiež niesom zdatná kuchárka, a väčšinou som rada keď navarí mamka....ale tak snažím sa mám deti...
Nemame od vcera, lebo cez vikend sme mali karfiol. Dnes budu špagety, mame sušenú šunku, sušené rajčinky, alebo s tuniakom.
A včera som zbuchala šošovicovú polievku s mrkvou, petržlenom, nech mam dnes čas robiť.
@bazarik1080 budem robiť hrstkovu polievku a torteliny s nivovou omackou
vecera u nas budu pecene zemiaky a hlivove fasirky
@bazarik1080 bryndzové halušky
@bazarik1080 tentoraz sa od nedele nezvýšilo, dnes budú guľky v paradajkovej omáčke so žemľovou knedľou.
Vcera sme jedli u nasich lebo sa grilovalo🙂🙂tak dnes sosovicova na kyslo a kuracie prsia zapekané syr sunka broskyna a ryza🙂🙂
@bazarik1080 ja zajtra robím lečo .😚