Ahojte ako robíte vy drožďovú pomazánku pretože dcéra ju chce a ja ju neviem urobiť...Prosím dajte recept ako vy robíte Ďakujem pekne....
ja este pridavam najemno nasekane uhorky a trochu horcice
Ahoj, no ja ju robim trosku inak. Na masielku oprazim cibulku, potom pridam trosku drvenej rasce (ale ak vadi, tak ju netreba) a asi 3 drozdia. Inak je dolezite, z akeho drozdia ju robis, lebo z niektorych vyjde drozdovka podla mna "smradlava" 😀 Mne sa osvedcilo najlepsie toto: http://imperator.sk/drozdie-vivo/
Ked sa drozdie roztopi, pridam nastruhane cele biele tofu, ochutim so solou a pripadne dam kusok cervenej papriky. Trosku to este zohrejem, ale dlho vobec netreba. Je to mnamka, tak vyskusaj 😉
Ja tiež tak, trochu oleja, do toho pomrvené droždie, aby sa rýchlejšie roztopilo a ked sa robia hrudky, tak vajíčka. Ale taký pomer, aby bolo stále cítiť droždie. My nakoniec dávame ešte horčicu. Chutí nám to tak.
Popýtaj sa dcérky, aké chute cíti z tej nátierky, ked ju jedáva a budeš to mať jasné 🙂
Ja ju robim tak, ze na masle alebo oleji oprazim cibulku, potom pridam drozdie, najprv sa tak roztopi do tekuta a potom sa zacnu tvorit hrudky, vtedy pridam vajicka a zamiesam ako prazenicu. Osolim ak treba. U mna to tymto konci, ale da sa to este dorobit tak, ze to vychladis a rozmixujes s maslom 🙂 dobru chut.