Pomalý hrniec - výhody a nevýhody

zuzahajdulka
28. nov 2021

Ahojte, počúvam samú chválu na varenie v pomalom hrnci. Prosím, máte s ním skúsenosť - jeho výhody, nevýhody? Mňa v prvom rade napadlo, či sa to jedlo nezačne kaziť, keď je toľko hodín na teple bez chladničky. Ďakujem vopred za Vaše rady.

lindous
28. nov 2021

Nemám osobnú skúsenosť s používaním, ale sesternica, ktorá letí na všetky tieto vychytávky je spokojná ... ale k tomu kazeniu, jedlo sa tam síce pripravuje pri nižších teplotách, ale zároveň dosť vysokých na to, aby to neboli hostinné podmienky pre baktérie, takže tohto by som sa nebála

punkerka2510
28. nov 2021

@zuzahajdulka ajna by to zaujmalo

evita_g
28. nov 2021

pripnem sa... zvažujem jeho kúpu, ale zase nechcem mať doma rárohu, čo bude len zavadzať 🙂