Pomalý hrniec

alenocka0802
14. mar 2023

Mate s tym skusenosti? Oplati sa to? Mam doma teflonovy hrniec, tak premyslam, ci sa mi oplati kupovat pomaly hrniec, ci tento nesplni rovnaky ucel, ked ho dam na indukciu na nizky stupen?

beky223
14. mar 2023

Ja ho síce nemám, ale už som nad ním uvažovala. Každopádne pre mňa má výhodu v tom, že to tam dáš a môžeš od neho odísť a neriešiť, to by som pri hrnci na indukcii ani na najnižšej teplote neurobila...

eliaska101
14. mar 2023

a co to vlastne znamena? akoze pomaly vari jedlo? :D ja sa priznam, toto pocujem fakt ze prvykrat. neviem, ci je to vobec vyhoda mat nieco take doma, ci by som ho vobec vyuzivala, netusim :D

thereisabear
14. mar 2023

Podľa mňa je to hlavne pre tých, ktorým to časovo vyhovuje. Ze napr. večer zapneš a na obed máš hotovo. Ak stíhaš variť inak, tak je to zbytočné.

thereisabear
14. mar 2023

A na indukcii by som tak dlho určite variť jedlo nenechala, je to nezmysel.

bozzie
14. mar 2023

@beky223 aaa tak to je aj tak take, neviem, ci by som vedela aj tak len tak niekam odist

viestta
14. mar 2023

Tu istu sluzbu ti spravi dobry pekac s pokrievkou a rura. Bezne "varim" v rure na nizke teploty

vulka
14. mar 2023

@alenocka0802 Ja by som od zapnutého spotrebiča neodchádzala na niekoľko hodín. Ale je to len môj názor. Ale i skúsenosť, keď začala horieť zapnutá umývačka a jediným šťastím bolo, že chlap bol čiste náhodou doma.

slavomira236
14. mar 2023

@alenocka0802 tak mam znamu vecer zapne ked ide spat a necha tak varit..to by som ja nemohla alwbo pojdedo mesta a hrniec zapnuty...ja ani pracku nezapinam ked niesoom domA

hyta
15. mar 2023

Za mňa zbytočnosť .