Poľské morčacie maso

24. okt 2022

Ahojte. Moj muž dnes nedopatrením kúpil polske morčacie mäso z Lidlu. Tvárilo sa ako slovenské že ,,mäsiarova čerstvá porcia,,.... Začiatkom októbra bola kauza s hydinovym mäsom ... Dali by ste takéto mäso 2 ročnému dieťaťu? Jedli by ste ho vy dospeláci? 😁 Mäso nijak nesmrdi, muž ho otvoril a nakrájal. Čiže vrátiť ho už nemôžme ... Prosím čo by ste robili? S mužom sa schyľuje ku konfliktu 😁

denuska999
24. okt 2022

Nam sa to tiez stalo pred par dnami, ze sme omylom kupili polske. Obed som navarila a jedol aj maly skoro dvojrocny syn. Myslim, ze je ine jedavat to pravidelne a ine len takto "nahodou". Pokojne mu ho daj.

judar
24. okt 2022

My zasadne maso co ma polsky povod nekupujeme lebo staci mi casto krat vidiet po poobijane modro fialove ci podliate v krvavej vode masove kusy hoc aj kuracinu a je mi zle a z Lidla duplom kedze ohladom toho polskeho masa su neustale problemy, skandaly atd....raz sme tak v Lidli kupili a po prekrojeni bolo svalstvo vnutri cele zlte a smrdelo ze by aj macky z toho smradu chcipli

nepic
24. okt 2022

Úplne normálne a bežne už pekných pár rokov konzumujeme mäso z Poľska,aj dospelý aj deti a nie len mäso ale aj ostatné potraviny. Nakoľko tam jazdím,začalo to plienkami a momentálne už okrem pečiva nekupujeme na SK nič. Keby boli poľské potraviny také nekvalitné,nebolo by už pol Poľska vykapané? A opak je pravdou,máme tu najväčší počet kardiovaskulárnych ochorení,rakoviny hrubého čreva a iné..to asi s tých našich "kvalitných" potravín.

daniela1911
24. okt 2022

Vždy som sa bránila “cudziemu” masu, kupovala len slovenské, aj od menších farmárov… ale mám pocit, že už sú aj v tom Poľsku kvalitnejšie produkty ako na SK. Lebo čo je dobré sa vyvezie a ostatné ostane tu. Mini farmári tiež riadne pridali na cenách (nečudujem sa), pomoc od Agro rezortu žiadna… zachvilu tiež budú radšej vyvážať

mamamasama
24. okt 2022

Kupujem len poľské. A aj výrobky. Sú oveľa kvalitnejšie ako slovenské. Podstatné je nekupovať to na Slovensku, ale v PL. Na Slovensko sa dostáva už len predražený odpad, ktorý by v PL nepredali. Toľko ku kauzám.

jaga18
25. okt 2022

Presne toto sa mi stalo v piatok. Vždy dávam pozor, aké mäso kupujem a presne, ono to morcacie sa tvárilo ako slovenské a plus plný obchod, dieťa vyskakujuce z košíka a doma som mala poľské morčacie prso. Riadne som ho naplnila a upiekla, jedol aj 15mesacny syn, každému chutilo, nikomu nič zatiaľ nie je 😁 (jedli sme ho v sobotu)

riyadh
25. okt 2022

Jeezis umriete😂na kupujeme, tankujeme, welnessujeme v polsku si predstav uz neaky ten Rok a vsetci sme zivi a zdravi, ja manzel aj 2deti😂😂

jaga18
25. okt 2022

@riyadh ono je sakra rozdiel kupovať mäso v pl a kupovať pl mäso tu. Za posledné roky bolo desiatky káuz kedy podnikavi poliaci predali na sk kontaminovanu hydinu. Doma si toto nedovolia, tam naozaj tip top kvalita.

jannka89
25. okt 2022

Pokiaľ viem poliaci majú dlhšiu priemernú dĺžku života ako my :D

hyta
25. okt 2022

Môj sused chodí kupovať drahšie mäso k "overenému" mäsiarovi. Minule došiel rozhorčený, že kupoval kuracie stehná a majiteľ predajne povedal že musí rozbaliť nový balík. Rozbaľoval ho už v predajni a vtedy môj sused zistil, že stehná sú z Poľska. Ale žijú všetci.😀

janka1011
25. okt 2022

Poľské mäso nekupujem, mám voči nemu averziu po všetkých tých kauzách, v tomto vedie hlavne ten super obchod Lidl plný poľského odpadu. Akurát dnes som čítala že nejaké poľské kuracie mäso obsahuje salmonelu, ľudia ho majú vrátiť. Ktovie koľkí ho už zjedli.