Polievky pre 8 mesačné bábo

anicka246
25. máj 2014

Ahojte žienky, máme 8 mesačného synčeka, zatiaľ z polievok papal hustejší vývar... aké by som mu ešte mohla uvariť? Dakujem pekne za vaše rady a typy..

anicka246
autor
25. máj 2014

Ešte som sa chcela opýtať čo sa týka žltka, ako ho mám dať malému? Má sa to variť?

demo
25. máj 2014

@anicka246 uvarit vajco na tvrdo (10 minut), vylupnut zltko a zltko rozmixovat do prikrmu. Ale na prvy krat nie cele zltko,iba polovicku alebo aj menej.

liz_lemon
25. máj 2014

8-mesacne dieta moze jest vsetky mozne zeleninove polievky, brokolicovu, karfiolovu, hraskovu, zemiakovu, kelovu...

miku1
25. máj 2014

@anicka246 Ja som nejak extra polievky nevarila, skôr som robila také hustejšie vývary. Čo sa týka žĺtka, ja som ho dávala pred koncom surové do polievky a chvíľku som nechala ešte povariť. Skús urobiť polievočku napr. z tej malej červenej šošovičky, tá je vhodná pre deti, nenafukuje po nej, mojim dcérkam chutila.

siska53
25. máj 2014

@anicka246 zltko len,varit. Ja som spravila vzdy vajce na,tvrdo a odtial vylupla zltok. Kedze to boli len prikrmy,neslo o polievocku,skor to boli take kase,kedze som im vsetko mixovala...rozne druhy povolenej zeleniny,pseno,pohanku,ovsenne vlocky,quinoy,amarant...cervena sosovica...kukuricka atd.. A masko k tomu telacie,morcacie ci domace kuracie.