Ahojte vedel by mi niekto poradiť robím veterníky pravidelne no poleva sa mi malo kedy vydarí vedel by mi niekto poradiť ako sa robí alebo aspoň ako sa volá tá karamelova poleva čo je taká tvrdšia a je svetlá taká ako robia v cukrárniach .? Za radi vopred ďakujem 🙂
@zuzka95615 to je ten klasický čo sa dáva na torty a tak ?? Ten myslíte a ako to že je karamelovy dávajú tam karamel ??
@viki113 ja som ho kupovala dávno vo vedre v cukr.potrebách (nie ten Dr Oetker v sáčku). Karamel zaliať smotanou a vychladiť a pridať do fondanu.
@zuzka95615 tak to už nemám šancu stihnúť objednať u nás to nedostanem kúpiť nikde škoda díky za info
@viki113 volá sa to fondán, dá sa kúpiť, zohreješ v hrnci, nesmie páliť, hustotu si riadiš vodou. Domáca výroba je náročná.