Ahojte, práve som zjedla dva menšie rezne ale pri tom poslednom sa mi zdalo že trojobal že už mazľavý a skazený… samozrejme som ďalej nejedla
Mäso nesmrdelo práveže vonalo. Mohlo to nejak uškodiť bábätku? Som 16tt
Ďakujem za odpovede
@januska12323 skôr sa mi zdalo už skazené
@januska12323 rezne som robila včera ale zaspala som a nedala do chladu
Žalúdočná kyselina spáli všetko nežiaduce,
Celý večer, noc a deň boli na linke? To kľudne mohlo byť pokazené ale veď uvidíš. Bábätku sa nič nestane len teba možno preženie.
@deborahzelenkava keď ti mám pravdu povedať tak absolútne ma to nenapadlo … od rana som lietala hore dole a potom som prišla hladná a stalo sa.. Mäso vonalo a vôbec nesmrdelo a ráno som to hneď dala do chladničky
Samozrejme je to moja blbosť..
@januska12323 ráno som ich dala hneď do chladničky.. ako vravím zaspala som :(
Mäso vonalo keď som išla jesť .. Nechcela som Vás pohoršiť, určite si budem dávať na toto väčší pozor ..
@deborahzelenkava Určite si dám pozor nabudúce.. posledné dni som rozlietaná a aj sem tam som mysľou inde. Každopádne toto sa mi nestáva a práve keď som tehotná sa mi to stat muselo
Ja som pre taketo pripady nosila so sebou zivocisne uhlie, ak mas, tak si daj. Mne sa veru v tehotenstve podarilo zjest aj polosurove skazene maso. V restike spravili cevapcici zo skazeneho, vnutri navyse neprepecene. Smrdelo mi, ale pripisovala som to tehotenskemu cuchu. Ale potom ochutnal aj manzel a bolo to proste pokazene. Nic sa nestalo, ale pre istotu som si dala to uhlie.
@marianarem bohužiaľ nič take doma nemám .. už je to cca hodina a zatiaľ mi nič nieje
Nič ti nebude. Choď kľudne spať. Bolo to vypražené, nie surové. Možno to ani pokazené nebolo a len sa ti to zdalo.
nič sa nestane...
Nic sa nestane. Skor by si sa pogrcala akoby sa otravila a teda aj drobca. Neboj ale radsej uz nejedz veci, kde hrozi, ze budu pokazene. Radsej to vyhod. Nestoji to za to
Nebolo to len rozmočené od oleja?