Pokazený kávovar 3x

4. mar 2023

Ahojte chcem sa spytat v juli som dostala kavovar na 30tku 😃 a v decembri sa prvy krat pokazil .. v januari ho opravili.. vo februari ukazal chybu dalsiu reklamacia uznana.. a dnes ho zapnem a zas taku istu chybu ako vo februari .. zapnem jo a ukaze mi toto .. zasobnik vyprazdnenu.. kavovar som dlhooo vyberala stal skoro 800 eur a zas pokazeny.. bol kupovany v nay .. toto musi byt daky vadny kus .. som sklamana.. myslite ked ho tam dam uz 3x tak nemam narokk uz na vymenu kavovaru?

katusik505
4. mar 2023

Ahoj musíš mať 3 x uznanu reklamáciu s rovnakou chybou. Teda ešte raz musíš dať na reklamáciu a musia ti ju uznať. Ak boli chyby rôzne tak potrebuješ 4 rovnaké reklamácie.

autor
4. mar 2023

@katusik505 takze toto je 2x ta ista chyba 17.2. Ho opravili a dnes zas 🤦‍♀️

autor
4. mar 2023

Prvy krat bola hlasena chyba 15. A toto je druhy krat co hlasi tuto chybu

autor
4. mar 2023

Inak kavovar som si brala na splatky a poslednu platim v aprili 🤦‍♀️

katusik505
4. mar 2023

Takže zase na reklamáciu a musia ju uznať.

loliku
4. mar 2023

Daj zas reklamovat a opytaj sa nato..mas predlzenu zaruku? Ja som mala iny a tiez som ho dala 3 x reklamovat, (mala som zaruku 5r) pri poslednej reklamacii uznali ze opravovat sa neoplati a vratili mi 80 % ceny ale uz bol v predlzenej zaruke...

autor
4. mar 2023

@katusik505 uz som sklamana tak dlho som vybeerala kavovar a zasa reklamacia..
@loliku tak moj kavovar bol kupovany 8.7.2022.. cize nema ani rok.. a uz ide 3x na opravu.. prvy krat sa pokazil 29.12. Druhy krat sme ho zobrali 8.2. A dnes zasa ukazuje chybu.. a nic sa neda na nom sprsvit nepomoze ani vybrat zo zasuvky 😪

autor
4. mar 2023

A od poslednej reklamacie sa na nom spravilo cca 10kav

autor
4. mar 2023

18.2. Sme ho boli zobrat do nay ..

darius_a
4. mar 2023

Keď kávovar, jedine delonghi

loliku
4. mar 2023

To je casta reklamacia, isto to je nejsky vadny kus, aj ja dom mala vadny 🙈 moj zas isiel ale isla aj kava pomimo, voda pomimo...skus sa ich nato opytat, nech ti daju novy... a odkladaj tie papiere, lebo o tu dobu co je v reklamacii sa ti potom predlzuje zaruka...podla mna ked sa bude takto kazit stale musia ti ho vymenit

qetka
4. mar 2023

toto nam obcas pise, ked zostanu zrnka vnutri, aj ked vyprazdnim zasobnik. Vyberiem zasobnik a servitkou pretrem miesto nad nim a uz je okej.

autor
4. mar 2023

@qetka nepomohlo tak ako pred mesiacom ta ista chyba...vymenena elektronika bola..

autor
5. mar 2023

Takze dnes bol zaneseny.. uvidime na vyjadrenie servisu

autor
16. mar 2023

Takze dnes prisiel email .reklamacia uznana. A mozem si vybrat novy kavovar. A teraz otazka musim si vybrat ten isty alebo si mozem vybrat inu znackiu s doplatkom

katusik505
16. mar 2023

Treba sa informovať priamo na predajni, ale asi by nemal byť problém vybrať si inú značku.

autor
16. mar 2023

@katusik505 ano zistila som mozem si vybrat z doplatkom alebo mi vratia peniaze ..