Pokazené mlieko v bublanine

19. jún 2022

Dobry vecer trosku blba otazka .. ale chcem sa spytat ci my moze nieco byt z pokazeneho mlieka... poobede som piekla kolac a davala som donho mlieko otvorila som ho ako nove... (nic som si nevsimla) dala som do chladnicky a teraz vecer ked som si isla dat tak bolo hrudkave uz skysnute 🤢

autor
19. jún 2022

Inak z toho kolaca som aj jedla .. ale fakt neviem ci bolo pokazene ked som ho tam lievala 😃 a este ktomu som aj tehotna.. myslite ze sa moze nieco stat?

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
landsmanka
20. jún 2022

to by si si asi bola vsimla, keby bolo s tym mliekom nieco uz ked si kolac piekla. nerobila by som z toho vobec paniku. bolo by to asi citit aj v tom kolaci, keby to bolo pokazene.

zanettsur
20. jún 2022

ak bolo mlieko v poriadku, ked si ho davala do cesta, tak kolacu nebude nic. fakt asi potom len skyslo teplom, ale kolacu by nemalo byt nic, takze klidek

majamat
20. jún 2022

jedna vec je, ze sa do cesta davaju zakysane mliecne produkty druha vec je, ze sa cesto pieklo na vysokej teplote, cim sa choroboplodne zarodky znicili.
ja bezne pouzivam neico po zaruke do kolaca na pecenie ( samozrejme nei dlho pozaruke )

moonlight1210
20. jún 2022

Neskazilo sa, len skyslo. A kedze v tom kolaci preslo tepelnou upravou min pri 180 stupnoch (tipujem), tak kolacu nic nebude.